دکوراسیون،تزئینات وخانه داری

دکوراسیون،تزئینات خانه داری و آشپزی

دکوراسیون،تزئینات وخانه داری

دکوراسیون،تزئینات خانه داری و آشپزی

نان کشمشی لقمه ای | نان

مواد لازم  :

زرده تخم مرغ      1 عدد
دانه کنجد ا تخم خرفه     3 قاشق سوپخوری
کشمش      1/2 پیمانه
نمک       1/2  قاشق چایخوری
ماست چکیده       1/3  1 پیمانه (250 گرم )
شکر         2 قاشق سوپخوری
کره      1 پیمانه
تخم مرغ        2عدد
بیکینگ پودر       1/2  1قاشق سوپخوری
آرد گندم       حدود 5 پیمانه (500 گرم )

 طرز تهیه  :

1-آردرا با بیکینگ پودر مخلوط کرده ، تخم مرغ ، کره ، شکر ، ماست چکیده و نمک را با هم مخلوط کنید به آرد وبیکینگ پودر اضافه نمائید ورز دهید تاخمیر یکدست شود ، سپس کشمش ها را اضافه نمائید .

2-روی سطح صافی آرد پاشیده و خمیر را روی آن دوازده قسمت کنید ، خمیرها را به شکل تخم مرغ فرم داده و روی آن ها به بصورت اریب دو برش ایجاد کنید .

3-زرده تخم مرغ را با یک قاشق سوپخوری آب به هم زده ، آن را روی نان بمالید ، سپس دانه ها کنجد یا تخم مرغ را روی نان پخش کنید .

4-فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت گرم کنید کاغذ روغنی را روی سینی فر قرارداده ، نان ها را روی آن بچینید ، سپس نان ها را بیست الی سی دقیقه در حرارت 350 درجه فارنهایت در طبقه وسط فر بپزید تا رنگ آن ها طلایی مایل به قهو ه ای شود . در پایان نان ها را روی توری فلزی قرار دهید تا خنک شوند .

توجه : اگر در زمان پخت معین شده روی نان ها طلایی مایل به ای نشد درآخر شعله گریل را روشن کنید تا روی آن طلایی شو .

نان سفره هفت سی | نان

مواد لازم  :

پودر شکر      1 قاشق چایخوری
نمک     1/4  قاشق چایخوری
آب گرم     1/2  پیمانه
پودر خمیرترش      1 قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ       1 عدد
روغن مایع         1/4  پیمانه
شیر     1پیمانه
آرد        5 پیمانه
زرده تخم مرغ    1 عدد برای تزئین
کنجد یا خلال بادام     مقداری
تخم مرغ رنگی آب پز        تعدادی

طرز تهیه  :

ابتدا پودر خمیر ترش, آب گرم و پودر شکر را با هم مخلوط می کنیم ، پنج الی ده دقیقه بماند تا پف کند . در این فاصله یک عدد تخم مرغ ، روغن مایع ، نمک و شیر را با هم مخلوط کرده ، محلول خمیر ترش را نیز اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم ، آرد را نیز بتدریج اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم . در حدی که خمیر به دست نچسبد . ( اگر خمیر به دست چسبید و نیاز به آرد مازاد بود ، برای هر یک سوم پیمانه آرد یک قاشق سوپخوری روغن مایع بتدریج اضافه می کنیم . ورز می دهیم تا زمانی که خمیر به دست نچسبد ) . روی خمیر را بمدت دو ساعت پوشانده تا حجم آن دو برابر شود ، سپس ازخمیر نوارهایی تهیه نموده هر دو نوار را کنار هم می بافیم و در آخر لبه هر دو سررا به هم چسبانده و مطابق تصویر بشکل دایره در می آوریم . وسط آن تخم مرغ های رنگی آب پز شده قرار می دهیم . 1 عدد زرده تخم مرغ را کمی می زنیم و با برس روی سطح نان ها را زرین می کنیم .روی آن کنجد یا خلال بادام پاشیده . فر را از یک ربع قبل روی 350 درجه فارنهایت گرم نموده سپس سینی نان را در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا پخته شود و سطح نان ها طلایی شود . نان ها را پس از سرد شدن در ظرف مورد نظر قرار داده . 

نان توتک | نان

مواد لازم  :

آرد     2 پیمانه
نمک    1/4  قاشق چایخوری
بیکینگ پودر        1/2-1  قاشق سوپخوری
تخم مرغ         1 عدد برای تزئین
شیر    3/4  پیمانه
کره      1/4  پیمانه
نمک بلوری درشت     مقداری برای تزئین

طرز تهیه  :

1-فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت روشن نموده تا گرم شود .           

2-آرد و بیکینگ پودر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید . دو الی سه بار الک کنید .

3-وسط آرد را گود نموده کره را داخل آن قرار داده و با نوک انگشت کره را به خورد آرد دهید بطوریکه تمام مواد بصورت گلوله های ریز در آید .

4-شیر را به خمیر اضافه کنید و ورز دهید سپس روی سطح صافی کمی آرد پاشیده بعد خمیر را با وردنه به قطر نیم سانتی متر باز کنید .

5-با قالب ستاره یا گل خمیر را قالب زده سینی فر را چرب نموده خمیرهای قالب زده را در سینی قرار دهید .

6-یک عدد تخم مرغ را با چنگال بزنید و با یک قاشق سوپخوری شیر مخلوط نموده و با برس روی نان ها بمالید سپس نمک درشت بلوری یا تخم مرغ  خرفه روی نان ها پاشیده .

7-سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید ، به مدت پانزده دقیقه بماند تا نان ها پخته شوند .


نان عید پاک | نان

مواد لازم  :

پودر شکر     1/3  پیمانه
نمک        1/8  قاشق چایخوری
شیر ولرم      1/2-1  پیمانه
کشمش      1/3  پیمانه
زرده تخم مرغ     1 عدد
روغن مایع       مقداری برای چرب کردن سینی
مایه خمیر تازه      40گرم
آرد         500 گرم حدود 5 پیمانه
تخم مرغ     1 عدد
کره     1/3  پیمانه
تخم مرغ پخته     به تعداد نان ها

طرز تهیه  :

1-خمیر مایه را در ظرف مناسبی ریخته ، شیر ولرم و شکر را به آن اضافه کنید به کمک لیسک مایه خمیر را در شیر حل کنید .

2-تخم مرغ و نمک و کره آب کرده را اضافه کرده .

3-آرد را کم کم اضافه کنید و ورز داده تا جائیکه خمیر لطیفی بدست آید . اگر خمیر بدست چسبید آرد مازاد بر پیمانه های داده شده اضافه کنید تا چسبندگی از بین برود .

4-خمیر را بمدت پانزده دقیقه استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود .

5-خمیر را به قطعات پنجاه گرمی تقسیم نموده ، دست را به آرد آغشته کنید سپس هر قطعه از خمیر را گلوله کنید و ازهر گلوله نواری به طول پنجاه سانتی متر رول کنید و هر دو رول را بپیچانید و نوار خمیر را به صورت دایره درآورید و دو سر دایره را به هم گره بزنید .

6-سینی فر را با کمی روغن مایع چرب نموده نان ها را در سینی قرار دهید .

7-زرده تخم مرغ را با چنگال مخلوط نموده با قلم مو زرده را روی نان ها بمالید و هر یک از تخم مرغ ها رادر یک نان قرار دهید .

8-فر را قبلاً بمدت پانزده دقیقه روی حرارت 400 درجه فارنهایت گرم می کنیم .

9-نان ها را در طبقه دوم از پایین کف فر ده الی بیست دقیقه می پزیم . روی تخم مرغ ها را بعد ازپختن با آب رنگ یا مداد رنگی یا به دلخواه نقش می اندازیم .


نان بربری | نان

مواد لازم  :

تقویت کننده آرد    1/2  قاشق چایخوری
آرد      4 پیمانه
نمک      1قاشق چایخوری
آب ولرم       1پیمانه
شکر         1قاشق سوپخوری
روغن مایع         2 قاشق سوپخوری
مایه خمیر تازه        2 قاشق سوپخوری
آرد       2قاشق سوپخوری
آب       1/4  پیمانه

طرز تهیه  :

1-مایه خمیر را همراه با شکر درآب ولرم در ظرف مناسبی ریخته با لیسک مخلوط کنید تا در آب حل شود .

2-نمک و سه ویک دوم آرد را همراه با تقویت کننده به مخلوط اضافه کنید ، روغن مایع را اضافه نموده ورزدهید اگرخمیر بدست چسبید آرد مازاد را اضافه کنید تا چشبندگی از بین برود و خمیر را حدود پنج دقیقه ورز دهید .

3-روی خمیر را بپوشانید در دمای مناسب قرار دهید بمدت یک ساعت تا حجم خمیر دو برابر شود .

4-سپس سینی فر را چرب کرده و آرد بپاشید . خمیر را به شکل نان بربری به قطر نیم سانتی متر پهن کنید و روی خمیر را با سرانگشت سوراخ سوراخ کنید بیست دقیقه استراحت دهید تا دوباره ور بیاید .

5-فر را با حرارت 400 درجه فارنهایت گرم کنید .

6-آرد و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت مرتب بهم بزنید تا پخته شود و حالت بلوری پیدا کند بگذارید سرد شود . سپس با قلم مو مخلوط را روی نان بمالید و کمی کنجد بپاشید و در طبقه وسط فر بمدت سی تا چهل دقیقه بپزید تا سطح نان کاملاً طلایی شود