مواد لازم :
خامه 1 فنجان
تخم مرغ 2 عدد
شکر 2 قاشق سوپخوری
کاکائو 1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
تمام مواد را باهم مخلوط میکنیم با تخم مرغ میزنیم تا سفت شود در صورتیکه مایل باشیم میتوانیم از این نوع کرم وسط کیک بگذاریم
مواد لازم :
آرد سفید 1 فنجان
تخم مرغ 6 عدد
آب لیموترش 1 قاشق سوپخوری
لیمو ترش 4 عدد
شکر 1 فنجان
نمک 0.25 قاشق مرباخوری
آب 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
آرد را بدقت اندازه کرده با نمک مخلوط و خوب الک میکنیم
سفیده و زرده را از هم جدا مینمائیم
زرده را با نصف شکر مخلوط نموده آنقدر میزنیم تا سفید رنگ شود
سفیده را جداگانه میزنیم بطوری که پف کند و بقیه شکر را کم کم بآن میافزائیم و زدن را ادامه میدهیم تا شکر کاملا تمام شود
به زده و شکر آبلیمو و پوست لیمو و آب سرد اضافه کرده باز هم تا چند دقیقه میزنیم
سفیده و زرده را با هم مخلوط میکنیم و آرد را دومرتبه روی سفیده و زرده الک مینمائیم
قالب دلخواه را چرب کرده آرد میزنیم
در فر 325 درجه بمدت یک ساعت الی یک ساعت و چند دقیقه میگذاریم و سپس بیرون آورده در ظرف مورد نظر قرار میدهیم
تبصره ، پس از اضافه کردن زرده و سفیده باید مخلوط را با ذقت و به آرامی هم بزنیم بهتر خواهد بود که سفیده را در آخرین دقیقه به مایه بیفزائیم
مواد لازم :
آرد 5 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
پورد خمیر ترش 1/3 پیمانه
شیر ولرم 1/3 1 پیمانه
کره 1/3 پیمانه
نمک 1/8 قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
طرز تهیه :
آرد را الک کنید و در یک ظرف بریزید . در وسط آن یک حفره ایجاد کنید . پودر خمیر ترش ، یک قاشق چایخوری شکر و سه قاشق سوپخوری شیر ولرم را در حفره بریزید و با کمی آرد مخلوط کنید . که به این مخلوط اصطلاحاً پیش خمیر می گویند . در ظرف را ببندید و پانزده دقیقه کنار بگذارید . سپس بقیه شکر ، شیر ولرم ، کره ، نمک و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و به خمیر اضافه کنید .بادست آنقدر خمیر را ورز دهید تایکدست شود . مجدداً روی ظرف بپوشانید و خمیررا به مدت بیست و پنج الیسی دقیقه استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر گردد . دوباره خمیر را ورز دهید و آن را به هر شکلی که مایل هستید فرم دهید . سینی فر را چرب نموده نان ها را در آن قرارداده و بگذارید سی دقیقه دیگر بماند . سپس سینی رادر فری که با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم نموده اید به مدت سی الی سی و پنج دقیقه در طبقه وسط فر بگذارید تا پخته شود .
مواد لازم :
پودر خمیر ترش 2 قاشق سوپخوری
آرد 500 گرم حدود 5 پیمانه
شیر 1/4 , 1/2 پیمانه
شکر 2/3-1 پیمانه
نمک 1 قاشق چایخوری
کره 1/2 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
بادام پرک شده 100 گرم
کشمش 1 پیمانه
رنده پوست لیمو 1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
مواد لازم را از شماره یک الی هفت به ترتیب گفته شده مطابق نان با دستور اصلی خمیر ترش صفحه –6- درست کرده ، سپس خمیر را در ظرفی قرارد اده درب آن را بگذارید و به مدت سی دقیقه بماند پس از این زمان خمیر را خوب ورز دهید و بادام پرک شده ، کشمش و رنده پوست لیمو ترش را به خمیر اضافه کنید و خوب به هم بزنید .خمیر را در یک قالب گرد به قطر بیست و پنج سانتی متری که قبلاً چرب کرده اید ریخته و به مدت سی دقیقه روی 100 درجه فارنهایت و سپس به مدت 60 دقیقه روی حرارت 350 درجه فارنهایت بپزید . سپس نان کمی در قالب بماند تا خنک شود و در ظرف مورد نظر برگردانید .
در صورت دلخواه : پس از برگرداندن نان از قالب دور تا دور نان را بوسیله قلم مو شربت قوام آمده بمالید و سپس بادام پرک شده بپاشید تا به کمک شربت قوام آمده به کیک بچسبد .
مواد لازم :
سفیده تخم مرغ 2 عدد
نمک 1/4 قاشق چایخروی
بیکینگ پورد 1 قاشق سوپخوری
شکر 1 قاشق سوپخوری
آرد ذرت 100 گرم
آرد گندم 100 گرم
شیر کم چرب 1 پیمانه
روغن مایع 1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
1-در یک کاسه آرد گندم ، آرد ذرت ، شکر ، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید .
2-در ظرف دیگری سفیده تخم مرغ ، شیر و روغن را مخلوط کنید سپس مواد خشک را به آن اضافه کنید و مجدداً مخلوط کنید .
3-فر را روی 400 درجه فارنهایت گرم نموده . سینی فر به ابعاد 5*20 را چرب کنید و مایه را درآن بریزید سپس در پنجره وسط فر به مدت بیست الی بیست و پنج دقیقه قراردهید .
4-برای اطمینان از پخت نان خلال دندانی را درنان فرو کنید اگر از نان چیزی به آن نچسبید نان پخته است .