مواد لازم :
آرد سفید 1 فنجان
تخم مرغ 6 عدد
آب لیموترش 1 قاشق سوپخوری
لیمو ترش 4 عدد
شکر 1 فنجان
نمک 0.25 قاشق مرباخوری
آب 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
آرد را بدقت اندازه کرده با نمک مخلوط و خوب الک میکنیم
سفیده و زرده را از هم جدا مینمائیم
زرده را با نصف شکر مخلوط نموده آنقدر میزنیم تا سفید رنگ شود
سفیده را جداگانه میزنیم بطوری که پف کند و بقیه شکر را کم کم بآن میافزائیم و زدن را ادامه میدهیم تا شکر کاملا تمام شود
به زده و شکر آبلیمو و پوست لیمو و آب سرد اضافه کرده باز هم تا چند دقیقه میزنیم
سفیده و زرده را با هم مخلوط میکنیم و آرد را دومرتبه روی سفیده و زرده الک مینمائیم
قالب دلخواه را چرب کرده آرد میزنیم
در فر 325 درجه بمدت یک ساعت الی یک ساعت و چند دقیقه میگذاریم و سپس بیرون آورده در ظرف مورد نظر قرار میدهیم
تبصره ، پس از اضافه کردن زرده و سفیده باید مخلوط را با ذقت و به آرامی هم بزنیم بهتر خواهد بود که سفیده را در آخرین دقیقه به مایه بیفزائیم