دکوراسیون،تزئینات وخانه داری

دکوراسیون،تزئینات خانه داری و آشپزی

دکوراسیون،تزئینات وخانه داری

دکوراسیون،تزئینات خانه داری و آشپزی

نان شیری | نان

مواد لازم  :

پودر خمیر ترش     2 قاشق سوپخوری
آرد    500 گرم حدود 5 پیمانه
شیر     1/4 , 1/2 پیمانه
شکر     2/3-1 پیمانه
نمک      1 قاشق چایخوری
کره       1/2  پیمانه
تخم مرغ       4 عدد
بادام پرک شده     100 گرم
کشمش       1 پیمانه
رنده پوست لیمو     1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه  :

مواد لازم را از شماره یک الی هفت به ترتیب گفته شده مطابق نان با دستور اصلی خمیر ترش صفحه –6- درست کرده ، سپس خمیر را در ظرفی قرارد اده درب آن را بگذارید و به مدت  سی دقیقه بماند پس از این زمان خمیر را خوب ورز دهید و بادام پرک شده ، کشمش و رنده پوست لیمو ترش را به خمیر اضافه کنید و خوب به هم بزنید .خمیر را در یک قالب گرد به قطر بیست و پنج سانتی متری که قبلاً چرب کرده اید ریخته و به مدت سی دقیقه روی 100 درجه فارنهایت و سپس به مدت 60 دقیقه روی حرارت 350 درجه فارنهایت بپزید . سپس نان کمی در قالب بماند تا خنک شود و در ظرف مورد نظر برگردانید .

در صورت دلخواه : پس از برگرداندن نان از قالب دور تا دور نان را بوسیله قلم مو شربت قوام آمده بمالید و سپس بادام پرک شده بپاشید تا به کمک شربت قوام آمده به کیک بچسبد .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد