مواد لازم :
پودر خمیر ترش 2 قاشق سوپخوری
آرد 500 گرم حدود 5 پیمانه
شیر 1/4 , 1/2 پیمانه
شکر 2/3-1 پیمانه
نمک 1 قاشق چایخوری
کره 1/2 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
بادام پرک شده 100 گرم
کشمش 1 پیمانه
رنده پوست لیمو 1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
مواد لازم را از شماره یک الی هفت به ترتیب گفته شده مطابق نان با دستور اصلی خمیر ترش صفحه –6- درست کرده ، سپس خمیر را در ظرفی قرارد اده درب آن را بگذارید و به مدت سی دقیقه بماند پس از این زمان خمیر را خوب ورز دهید و بادام پرک شده ، کشمش و رنده پوست لیمو ترش را به خمیر اضافه کنید و خوب به هم بزنید .خمیر را در یک قالب گرد به قطر بیست و پنج سانتی متری که قبلاً چرب کرده اید ریخته و به مدت سی دقیقه روی 100 درجه فارنهایت و سپس به مدت 60 دقیقه روی حرارت 350 درجه فارنهایت بپزید . سپس نان کمی در قالب بماند تا خنک شود و در ظرف مورد نظر برگردانید .
در صورت دلخواه : پس از برگرداندن نان از قالب دور تا دور نان را بوسیله قلم مو شربت قوام آمده بمالید و سپس بادام پرک شده بپاشید تا به کمک شربت قوام آمده به کیک بچسبد .