مواد لازم:
برنج ایرانی=3 پیمانه
لوبیا چشم بلبلی=5/1 پیمانه
سویا=1 پیمانه
پیاز=3 عدد
روغن مایع=به میزان لازم
زردچوبه=2/1 قاشق چایخوری
دارچین=3/1 قاشق چایخوری
نمک=به میزان لازم
آرد لپه=2 قاشق غذاخوری
کره=50 گرم
زعفران=به میزان دلخواه
فلفل سیاه=4/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1. ابتدا سویا را حدود 10 دقیقه خیس کرده بعد آب آن را تخلیه کنید؛مجددا آب روی سویا ریخته و روی حرات به مدت 5 دقیقه بگذارید،وقتی جوش آمد آن را آبکشی کرده و آب اضافی آن را خوب بگیرید؛این کار باعث می شود بوی ناخوشایند و مواد افزودنی آن گرفته شود.در این حالت سویا آماده طبخ است.
2. لوبیا را به مدت کوتاهی خیس کرده و بپزید؛2 عدد پیاز را سرخ کرده و به آن زردچوبه و دارچین بیفزایید و لوبیای پخه را اضافه کنید.
3. برنج را بعد از خیس کردن آبکش کنید و موقع دم کشیدن لابلای برنج از مایه لوبیا و و پیاز داغ بگذارید. در آخر کمی زعفران و کره گرم کرده روی برنج بدهید.
4. سویا را بعد از اینکه آماده کردید با یک عدد پیاز سرخ کنید؛نمک،زردچوبه،کمی فلفل سیاه و آرد لپه را به آن اضافه کرده و خوب ورز دهید؛سپس به کمک دستانتان به صورت توپ های کوچک،قل قلی کرده و در روغن داغ سرخ کنید. در هنگام کشیدن پلو،دور تا دور آن را با کوفته ریزه ها تزئین کنید.
با درود و سلام خدمت شما دوست عزیز
سایت بسیار قشنگ،جذاب وپرمحتوایی دارید.من admin هستم و فرومی آموزشی،علمی ، تخصصی و عمومی با نام ایرانیکان(معدن و گنج ایرانی) را برای تمام ایرانیان عزیز راه اندازی کردم. فروم دارای تالارها و انجمن های متنوع و تخصصی در زمینه های مختلف است. خوشحال می شوم از تخصص و مهارت شما به عنوان مدیری لایق و کاردان بهره مند شوم امیدوارم یاری رسان و همکار ما در این مسیر جدید باشید .
درصورت علاقه بازدیدی بفرمایید.
منتظر حضور سبز شما هستم. موفق باشید.
www.iranikan.com
نازنین جان ما انجمن بانوان و همچنین آشژزی را بسیار کامل ایجاد کردیم .چشم به راه شماییم.