مواد لازم :
آرد 5 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
پورد خمیر ترش 1/3 پیمانه
شیر ولرم 1/3 1 پیمانه
کره 1/3 پیمانه
نمک 1/8 قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
طرز تهیه :
آرد را الک کنید و در یک ظرف بریزید . در وسط آن یک حفره ایجاد کنید . پودر خمیر ترش ، یک قاشق چایخوری شکر و سه قاشق سوپخوری شیر ولرم را در حفره بریزید و با کمی آرد مخلوط کنید . که به این مخلوط اصطلاحاً پیش خمیر می گویند . در ظرف را ببندید و پانزده دقیقه کنار بگذارید . سپس بقیه شکر ، شیر ولرم ، کره ، نمک و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و به خمیر اضافه کنید .بادست آنقدر خمیر را ورز دهید تایکدست شود . مجدداً روی ظرف بپوشانید و خمیررا به مدت بیست و پنج الیسی دقیقه استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر گردد . دوباره خمیر را ورز دهید و آن را به هر شکلی که مایل هستید فرم دهید . سینی فر را چرب نموده نان ها را در آن قرارداده و بگذارید سی دقیقه دیگر بماند . سپس سینی رادر فری که با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم نموده اید به مدت سی الی سی و پنج دقیقه در طبقه وسط فر بگذارید تا پخته شود .