مواد لازم :
آرد 1/2-1 پیمانه
تخم مرغ 6 عدد
کرم تارتار 1 قاشق چایخوری
رنده پوست پرتقال 2 قاشق چایخوری
وانیل شکری 1/4 قاشق چایخوری
شکر 1 پیمانه
نمک 1/8 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 1قاشق چایخوری
طرز تهیه :
فر را روی 350 درجه فارنهایت روشن کنید , سفیدة و زردة تخم مرغ را جدا نموده , زرده ها را با نصف شکر , وانیل شکری و رنده پوست پرتقال مخلوط کرده با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود . سفیدة تخم مرغ و کرم تار تار را جداگانه زده تا کف کند . سپس مابقی شکر را اضافه نموده و زدن را ادامه می دهیم تا زمانی که جای پره های همزن روی آن محو نشود و هنگامیکه ظرف سفیده را بر می گردانیدنریزد .
سفیده را به زرده ها اضافه نموده یکی دو بار با قاشق چوبی یا لیسک بصورت دورانی مخلوط کنید و آرد , نمک و بیکینگ پودر را الک نموده به مایه فوق الذکر اضافه کنید , به آرامی مواد را مخلوط نموده . یک قالب گرد به قطر 25 سانتی متر که کف آن را کاغذ روغنی انداخته اید و کف آن را با روغن مایع چرب کرده اید مایه آماده را در قالب بریزید, و در پنجره وسط فر قرار داده به مدت 45 الی 50 دقیقه بماند .
مواد لازم :
خامة زده شده برای تزئین 3 پیمانه
رنده پوست پرتقال 1 قاشق چایخوری
آب پرتقال 1 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق سوپخوری
آرد 3 پیمانه
کره 1 پیمانه
وانیل شکری 1/4 قاشق چایخوری
تخم مرغ 6 عدد
پودر قند 2/1 1 پیمانه
طرز تهیه :
فر را روی 350 درجه فارنهایت روشن نمائید . تا گرم شود سفیده و زردة تخم مرغ ها رااز هم جداکنید . زرده ها رابا نیم از پودر قند و وانیل شکری مخلوط نموده و با همزن برقی خوب بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. کره را روی حرارت آب کرده , با بقیه پودر قند زده , به مواد بالا اضافه کرده و باهم مخلوط نمائید . سپس آرد و بیکینگ پودر و آب پرتقال و رنده پوست پرتقال را اضافه نموده و در آخر سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا شکل همزن روی آن محو نشود و کاملاً فرم بگیرد . بعد به مایه فوق الذکر افزوده و آرام هم بزنید تا مخلوط شود . کف قالب گرد به قطر 25 سانتی متر را چرب نموده و کمی آرد پاشیده مایه را در قالب ریخته و به مدت یک ساعت در طبقه وسط فر قرار دهید . در صورت تمایل روی کیک را می توانید با خامة زده شده تزئین نمائید .
مواد لازم :
شکر 1 پیمانه
رنده پوست لیمو 1 قاشق سوپخوری
لیمو ترش 1 عدد
رنده پوست لیمو 1/4-1 پیمانه
کره 2 عدد
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
آرد 2 پیمانه
نمک 1/4 قاشق چایخوری
موز بزرگ 3 عدد
خامه زده شده 1/3-2 پیمانه
وانیل شکری 1/4 قاشق چایخوری
مواد لازم رویه کیک :
خامة زده شده 1 پیمانه
وانیل شکری 1/4 قاشق چایخوری
مغز پسته خرد شده 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت روشن نموده . برای تهیه خمیر کیک , کره را روی حرارت ذوب کرده و بگذارید خنک شود . لیمو را شسته آب آن را گرفته . تخم مرغ ها را با شکر و نمک با همزن برقی بزنید تا بصورت کف در آید و حجم آن دو برابر شود . رندة پوست لیمو , آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و بتدریج به تخم مرغ ها اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید و سپس کره ذوب شده را کم کم به مواد بیفزائید و آرام مخلوط کنید تا مواد یکدست شود. در قالب گرد به قطر 25 سانتی متر که قبلاً کف آن را چرب کرده اید , خمیر راریخته و در طبقة وسط فر به مدتت 55 الی 60 دقیقه بپزید . کیک را از قالب خارج نمائید و روی پنجره فلزی بگذارید خنک شود . 2 عدد از موزها را پوست بگیرید , خرد کنید و به مدت 15 دقیقه درون آب لیمو قرار دهید . سپس در آبکش ریخته ولی آب لیمو را کناری بگذارید خامه را با وانیل شکری با همزن برقی بزنید تا سفت شود و به 3/2پیمانه خامه , موزها را اضافه کنید . خمیر کیک را به 2 لایه تقسیم کنید . هر لایه را به اب لیمو آغشته نمائید . روی سطح اولیه کیک را مخلوط خامه و موز بزنید و لایه دوم را روی آن قرار دهید . سپس روی لایه دوم را به باقی مانده خامه آغشته کنید و کناره های کیک را نیز به خامه آغشته کنید . موز سوم را پوست گرفته و ورقه ورقه کنید . 1 پیمانه خامه را با وانیل شکری با همزن برقی بزنید و گل هایی از خامه تهیه نموده و روی سطح کیک قرار داده روی هر یک را ورقی از موز بگذارید و با پسته خرد شده تزئین نمائید .
مواد لازم برای کیک :
شکر 1/2 پیمانه
کره 1 پیمانه
لیمو ترش بزرگ 2 عدد
تخم مرغ 3 عدد
بادام آسیاب شده 8 قاشق سوپخوری
لیمو ترش بزرگ 2 عدد (برای تزئین کیک )
شکر 2 قاشق سوپخوری(برای تزئین کیک)
مواد لازم رویه کیک :
کره 2/3 پیمانه
آرد 1/2-2 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
شکر 1/2 پیمانه
طرز تهیه :
فر را روی حرارت 400 درجه فارنهایت روشن نمایئد , طبق خمیر مورد استفاده در کیک ها دستور صحفة 6 خمر را آماده کنید و در فویل بپیچید و یک ساعت در یخچال بگذارید . پوست یک لیمو را رنده کنیدو آب هر دو لیمو را بگیرید . کره راآب کنید , تخم مرغ , شکر , رنده پوست لیمو و 4/1 آب لیمو را مخلوط کنید و هم بزنید . کم کم کرة آب شده را به آن اضافه کنید . بادام آسیاب شده و بقیه آب لیمو را نیز به کرم اضافه کنید .
کف یک قالب گرد به قطر 25 سانتی متر را چرب کنیدو خمیر را در آن پخش کنید . لبه های خمیر را به اندازة 3 سانتی متر بالا ببرید . مخلوط کرم لیمو را درون کیک بریزیدو کیک را در طبقة وسط فر به مدت 30 الی 40 دقیقه بپزید . اگ سطح کیک خیلی ای شد روی آن را با کاغذ فویل بپوشانید . لیمو ترش ها را بصورت حلقه های خیلی باریک ببرید . شکر را داغ کنید و لیموها را با آن مخلوط کنید و به مدت 5 الی 8 دقیقه حرارت بدهید . سپس آنها را روی کیک بچینید .
مواد لازم برای کیک :
دارچین ,هل ,میخک 1/2قاشق چایخوری
رنده پوست پرتقال و لیمو 1قاشق سوپخوری
خلال بادام و کشمش 70 گرم از هر کدام
کره و شکر 2/3 پیمانه از هر کدام
عسل 125 گرم
نمک 1/8 قاشق چایخور
تخم مرغ 3 عدد
جوز هندی و زنجبیل 1/4 قاشق چایخوری
آرد 2 پیمانه
پودر کاکائو 1 قاشق سوپخوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
شکلات آب شده 100 گرم
مغز بادام ,مغزگردو,آلبالوخشک بی نمک مقداری برای تزئین
طرز تهیه :
فر را روی حرات 350 درجه فارنهایت روشن کنید . رندة پوست پرتقال و لیمو و خلال بادام را با کشمش مخلوط کنید . کره را آنقدر با همزن برقی بزنید تا بصورت کرم در بیاید . شکر , عسل , تخم مرغ و نمک را با ان اضافه کنید و با همزن برقی بزنید تا کرم غلیظ بشود. ادویه جات , آرد , پودر کاکائو و بیکینگ پودر را به کرم اضافه کنید و در آخر پوست پرتقال , لیمو , بادام و کشمش را به مواد فوق الذکر اضافه نمائید و با قاشق چوبی یا لیسک مخلوط کنید . سپس خمیر را بر روی یک سینی فر که روی آن کاغذ روغنی انداخته اید , پخش کنید و در طبقه وسط فر به مدت 20 الی 30 دقیقه قرار دهید تا پخته شود , سپس از فر بیرون آورده بگذراید سرد شود و بعد از خنک شدن بصورت مکعبهای کوچک , لوزی و مکعب مستطیل ببرید .
هر کدام از برش ها را مطابق سلیه خود را شکلات آب شده , بادام , گردو و آلبالو خشک تزئین کنید.