مواد لازم برای کیک :
شکر 1/2 پیمانه
کره 1 پیمانه
لیمو ترش بزرگ 2 عدد
تخم مرغ 3 عدد
بادام آسیاب شده 8 قاشق سوپخوری
لیمو ترش بزرگ 2 عدد (برای تزئین کیک )
شکر 2 قاشق سوپخوری(برای تزئین کیک)
مواد لازم رویه کیک :
کره 2/3 پیمانه
آرد 1/2-2 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
شکر 1/2 پیمانه
طرز تهیه :
فر را روی حرارت 400 درجه فارنهایت روشن نمایئد , طبق خمیر مورد استفاده در کیک ها دستور صحفة 6 خمر را آماده کنید و در فویل بپیچید و یک ساعت در یخچال بگذارید . پوست یک لیمو را رنده کنیدو آب هر دو لیمو را بگیرید . کره راآب کنید , تخم مرغ , شکر , رنده پوست لیمو و 4/1 آب لیمو را مخلوط کنید و هم بزنید . کم کم کرة آب شده را به آن اضافه کنید . بادام آسیاب شده و بقیه آب لیمو را نیز به کرم اضافه کنید .
کف یک قالب گرد به قطر 25 سانتی متر را چرب کنیدو خمیر را در آن پخش کنید . لبه های خمیر را به اندازة 3 سانتی متر بالا ببرید . مخلوط کرم لیمو را درون کیک بریزیدو کیک را در طبقة وسط فر به مدت 30 الی 40 دقیقه بپزید . اگ سطح کیک خیلی ای شد روی آن را با کاغذ فویل بپوشانید . لیمو ترش ها را بصورت حلقه های خیلی باریک ببرید . شکر را داغ کنید و لیموها را با آن مخلوط کنید و به مدت 5 الی 8 دقیقه حرارت بدهید . سپس آنها را روی کیک بچینید .