دکوراسیون،تزئینات وخانه داری

دکوراسیون،تزئینات خانه داری و آشپزی

دکوراسیون،تزئینات وخانه داری

دکوراسیون،تزئینات خانه داری و آشپزی

اسپاگتی با ماهی تن | اسپاگتی و ماکارونی

مواد لازم برای 6 نفر:
اسپاگتی=500 گرم
گوجه فرنگی رسیده=1 کیلوگرم
فلفل دلمه قرمز=1 تا 2 عدد
پیاز متوسط=2 عدد
کنسرو ماهی تن=2 قوطی
روغن زیتون یا روغن مایع=نصف لیوان
شکر=1 قاشق چایخوری
آبلیمو=2 قاشق سوپخوری
گلپر کوبیده نرم=1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل=بقدر کافی
طرز تهیه:
ابتدا آب گوجه فرنگی را می گیریم؛پیاز را خرد می کنیم؛روغن مایع را در تابه می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم پیاز را در روغن ریخته کمی سرخ می نماییم.آب گوجه فرنگی را داخا پیاز ریخته می گذاریم آهسته بجوشد.فلفل دلمه را کمی درشت خرد می کنیم و با آبلیمو و شکر و گلپر داخل تابه گوجه فرنگی ریخته می گذاریم سس غلیظ شود.نمک و فلفل آن را اندازه کرده ماهی تن را هم به آن اضافه می نمائیم و هم می زنیم.حرارت را در حدی که مواد گرم بماند کم می کنیم.داخل ظرف مناسبی آب ریخته آن را روی آتش می گذاریم تا آب جوش بیاید.اسپاگتی را داخل آب جوشان می ریزیم.حرارت را ملایم می نمائیم.نصف قاشق نمک و یکی دو قاشق روغن مایع را در ظرف اسپاگتی ریخته می گذاریم مغز اسپاگتی پخته و نرم شود؛بعد آنرا در صافی ریخته کمی آب نیم گرم روی آن می دهیم و می گذاریم آب آن کاملا کشیده شود.ماهی آماده را وسط دیس گردی می کشیم و اسپاگتی را دور آن می ریزیم.می توانیم کمی کره آب کرده روی اسپاگتی بدهیم.

ماکارونی قالبی | اسپاگتی و ماکارونی

مواد لازم برای 6 نفر:
ماکارونی=1 بسته
گوشت چرخ شده=750 گرم
تخم مرغ=4 تا 5 عدد
جعفری خرد شده=2 تا 3 قاشق سوپخوری
کره یا روغن آبکرده=2 تا 3 قاشق سوپخوری
سس گوجه فرنگی=1 پیمانه
پیاز سرخ کرده=3 تا 4 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی=دو قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
ماکارونی را طبخ و آماده می کنیم،بعد گوشت را با پیاز کمی سرخ می کنیم،رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آب حل می کنیم و داخل گوشت می ریزیم و کمی نمک و فلفل می زنیم و می گذاریم آبگوشت کمی تبخیر شود.تخم مرغ را در ظرفی می شکنیم و با کمی نمک و فلفل بهم می زنیم. ماکارونی آماده شده را با تخم مرغ مخلوط می کنیم،ته ظرف نسوزی را که بهتر است وسط آن سوراخ باشد دو سه قاشق روغن یا کره آبکرده می ریزیم و یک سوم از ماکارونی را در این ظرف می ریزیم و نصف از گوشت و کمی جعفری را روی آن می ریزیم و باز نصف از بقیه ماکارونی روی گوشت می ریزیم و بقیه گوشت را روی آن می ریزیم و روی گوشت را با بقیه ماکارونی می پوشانیم و در ظرف را می گذاریم و ظرف را می گذاریم کف فر با حرارت 350 درجه نیمساعت تا سه ربع بماند،بعد ظرف را بیرون می آوریم و ماکارونی را در ظرف برمی گردانیم و کمی از سس گوجه فرنگی روی ماکارونی می دهیم و اطراف ماکارونی را با جعفری تزئین می کنیم،جعفری خرد شده را با بقیه سس مخلوط می کنیم و در سس خوری می ریزیم.

لازانیا | اسپاگتی و ماکارونی

مواد لازم:
خمیر مخصوص لازانیا=یک کیلو(در حدود 16 تکه)
سوسیس با کالباس=نیم کیلو
پنیر پیتزا رنده شده=150 گرم
کنسرو قارچ=یک قوطی متوسط
پیاز سرخ کرده=2 تا 3 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی=2 قاشق سوپخوری
سس بشامل یا سفید=3 پیمانه
کره=100 گرم
خامه=100 گرم
نمک و فلفل=بقدر کافی
طرز تهیه:
قارچ و سوسیس یا کالباس را ریز خرد می کنیم با پیاز سرخ کرده کمی سرخ می کنیم آب گوشت و رب گوجه فرنگی را در آن می ریزیم می گذاریم بجوشد تا آب آن تبخیر شود کمی نمک و فلفل می زنیم.نصف لیوان از سس را به آن مخلوط می نمائیم می گذاریم آهسته چند جوش بزند. در ظرفی آب می ریزیم یک قاشق روغن و یک قاشق نمک به آب اضافه کرده می گذاریم بجوشد.خمیر لازانیا را از هم جدا نموده داخل آب قرار می دهیم تا جوش آید کاملا نرم شود(زیاد له نگردد)بعد آنرا در صافی می ریزیم و روی آنرا آب سرد می ریزیم تا بهم نچسبند. ته ظرف نسوز و مستطیل شکل را کمی چرب می کنیم یک ورقه لازانیا روی آن می چینیم مقداری از مایه گوشتی که قبلا آماده کرده ایم روی آن می ریزیم کمی پنیر رویش می پاشیم یک ردیف دیگر خمیر لازانیا روی آن قرار می دهیم و بقیه گوشت را روی آن می ریزیم و باز کمی پنیر رویش می پاشیم با چند ورقه خمیر لازانیا روی آنرا می پوشانیم بقیه سس را روی آن می ریزیم و بقیه پنیر را هم رویش می پاشیم و کره را قطعه قطعه کرده روی آن قرار می دهیم و با حرارت 400 درجه فارنهایت نیم ساعت تا سه ربع ساعت طبخ می نماییم تا روی آن طلایی شود.باید توجه داشت خامه را با سس مخلوط می نماییم.

نان اسپاگتی | اسپاگتی و ماکارونی

مواد لازم:
روغن زیتون=1 قاشق غذاخوری
پیاز خورد شده=5 عدد
سیر خورد شده=8 پر
ادویه مخلوط=1 قاشق چایخوری
پورد فلفل قرمز=1 قاشق چایخوری
زیره نرم شده=2/1 قاشق چایخوری
ماجی مرغ(گالینا بلانکا)=1 مکعب
گوشت چرخ کرده=454 گرم
گوجه فرنگی خرد شده=2 عدد
رب گوجه فرنگی=135 گرم
سس کچاپ=1 قاشق غذاخوری
آب=4/3 لیوان(150 میلی لیتر)
پنیر چدار رنده شده=2/1 لیوان
اسپاگتی جوشیده شده و آبکش شده=2/1 پاکت(150 گرم)
تخم مرغ زده شده=2 عدد
طرز تهیه:
1. پیاز و سیر را در روغن سرخ کنید سپس تمام ادویه ها ،ماجی و سپس گوشت را افزوده و بهم بزنید.
2. رب گوجه،کچاب و آب را افزوده بگذارید با حرارت پایین به مدت 15 دقیقه بپزد. سپس شعله را خاموش کرده و کنار بگذارید.
3. نصف پنیر را در کف ظرف مورد نظر ریخته سپس نصف اسپاگتی را روی آن بریزید،بعد نصف تخم مرغ را روی آن ریخته و در آخر نصف گوشت چرخ شده را بریزید.اینکار را تکرار کنید تا مواد تمام شود.
4. ظرف را به مدت 35 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتیگراد در فر بپزید.

خمیر مورد استفاده در کیک ها | کیک و شیرینی

مواد لازم :

آرد       1/2  2پیمانه
شکر       1/2  پیمانه
کره      2/3  پیمانه و1 قاشق سوپخوری
تخم مرغ         1 عدد

 طرز تهیه :

آرد و شکر را روی میز کار بریزید و وسط آن را گود کنید. کره را تکه تکه به همراه تخم مرغ وسط آرد و شکر ریخته مخلوط کنیدو سپس از طرف خارج به داخل مواد را با چاقو تیزی بزنید . تا تمام مواد به تخم مرغ و کره آغشته شود . مجدداً با دستهای خنک مواد را ورز دهید تا به صورت خمیر یکنواخت در آدی . خمیر را به صورت گلوله ای در آورده آن را در فویل بپیچید و حداقل 30 دقیقه در یخچال قرار دهید . سپس کف قالب گرد به قطر 25 سانتی متر را چرب نموده خمیر رادر قالب پهن کنید . در طبقه وسط فری که با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم نموده اید بمدت 15 الی 20 دقیقه قرار دهید بعد از پخت و سرد شدن می توانید با پودر قند یا هر نوع کرم و میوة دلخواه تزئیین کرده و سرو نمائید.