دکوراسیون،تزئینات وخانه داری

دکوراسیون،تزئینات خانه داری و آشپزی

دکوراسیون،تزئینات وخانه داری

دکوراسیون،تزئینات خانه داری و آشپزی

خمیر مورد استفاده در کیک ها | کیک و شیرینی

مواد لازم :

آرد       1/2  2پیمانه
شکر       1/2  پیمانه
کره      2/3  پیمانه و1 قاشق سوپخوری
تخم مرغ         1 عدد

 طرز تهیه :

آرد و شکر را روی میز کار بریزید و وسط آن را گود کنید. کره را تکه تکه به همراه تخم مرغ وسط آرد و شکر ریخته مخلوط کنیدو سپس از طرف خارج به داخل مواد را با چاقو تیزی بزنید . تا تمام مواد به تخم مرغ و کره آغشته شود . مجدداً با دستهای خنک مواد را ورز دهید تا به صورت خمیر یکنواخت در آدی . خمیر را به صورت گلوله ای در آورده آن را در فویل بپیچید و حداقل 30 دقیقه در یخچال قرار دهید . سپس کف قالب گرد به قطر 25 سانتی متر را چرب نموده خمیر رادر قالب پهن کنید . در طبقه وسط فری که با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم نموده اید بمدت 15 الی 20 دقیقه قرار دهید بعد از پخت و سرد شدن می توانید با پودر قند یا هر نوع کرم و میوة دلخواه تزئیین کرده و سرو نمائید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد