مواد لازم :
آرد 1/2-1 پیمانه
تخم مرغ 6 عدد
کرم تارتار 1 قاشق چایخوری
رنده پوست پرتقال 2 قاشق چایخوری
وانیل شکری 1/4 قاشق چایخوری
شکر 1 پیمانه
نمک 1/8 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 1قاشق چایخوری
طرز تهیه :
فر را روی 350 درجه فارنهایت روشن کنید , سفیدة و زردة تخم مرغ را جدا نموده , زرده ها را با نصف شکر , وانیل شکری و رنده پوست پرتقال مخلوط کرده با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود . سفیدة تخم مرغ و کرم تار تار را جداگانه زده تا کف کند . سپس مابقی شکر را اضافه نموده و زدن را ادامه می دهیم تا زمانی که جای پره های همزن روی آن محو نشود و هنگامیکه ظرف سفیده را بر می گردانیدنریزد .
سفیده را به زرده ها اضافه نموده یکی دو بار با قاشق چوبی یا لیسک بصورت دورانی مخلوط کنید و آرد , نمک و بیکینگ پودر را الک نموده به مایه فوق الذکر اضافه کنید , به آرامی مواد را مخلوط نموده . یک قالب گرد به قطر 25 سانتی متر که کف آن را کاغذ روغنی انداخته اید و کف آن را با روغن مایع چرب کرده اید مایه آماده را در قالب بریزید, و در پنجره وسط فر قرار داده به مدت 45 الی 50 دقیقه بماند .