دکوراسیون،تزئینات وخانه داری

دکوراسیون،تزئینات خانه داری و آشپزی

دکوراسیون،تزئینات وخانه داری

دکوراسیون،تزئینات خانه داری و آشپزی

نان کشمشی لقمه ای | نان

مواد لازم  :

زرده تخم مرغ      1 عدد
دانه کنجد ا تخم خرفه     3 قاشق سوپخوری
کشمش      1/2 پیمانه
نمک       1/2  قاشق چایخوری
ماست چکیده       1/3  1 پیمانه (250 گرم )
شکر         2 قاشق سوپخوری
کره      1 پیمانه
تخم مرغ        2عدد
بیکینگ پودر       1/2  1قاشق سوپخوری
آرد گندم       حدود 5 پیمانه (500 گرم )

 طرز تهیه  :

1-آردرا با بیکینگ پودر مخلوط کرده ، تخم مرغ ، کره ، شکر ، ماست چکیده و نمک را با هم مخلوط کنید به آرد وبیکینگ پودر اضافه نمائید ورز دهید تاخمیر یکدست شود ، سپس کشمش ها را اضافه نمائید .

2-روی سطح صافی آرد پاشیده و خمیر را روی آن دوازده قسمت کنید ، خمیرها را به شکل تخم مرغ فرم داده و روی آن ها به بصورت اریب دو برش ایجاد کنید .

3-زرده تخم مرغ را با یک قاشق سوپخوری آب به هم زده ، آن را روی نان بمالید ، سپس دانه ها کنجد یا تخم مرغ را روی نان پخش کنید .

4-فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت گرم کنید کاغذ روغنی را روی سینی فر قرارداده ، نان ها را روی آن بچینید ، سپس نان ها را بیست الی سی دقیقه در حرارت 350 درجه فارنهایت در طبقه وسط فر بپزید تا رنگ آن ها طلایی مایل به قهو ه ای شود . در پایان نان ها را روی توری فلزی قرار دهید تا خنک شوند .

توجه : اگر در زمان پخت معین شده روی نان ها طلایی مایل به ای نشد درآخر شعله گریل را روشن کنید تا روی آن طلایی شو .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد