مواد لازم :
پودر شکر 1/3 پیمانه
نمک 1/8 قاشق چایخوری
شیر ولرم 1/2-1 پیمانه
کشمش 1/3 پیمانه
زرده تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع مقداری برای چرب کردن سینی
مایه خمیر تازه 40گرم
آرد 500 گرم حدود 5 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
کره 1/3 پیمانه
تخم مرغ پخته به تعداد نان ها
طرز تهیه :
1-خمیر مایه را در ظرف مناسبی ریخته ، شیر ولرم و شکر را به آن اضافه کنید به کمک لیسک مایه خمیر را در شیر حل کنید .
2-تخم مرغ و نمک و کره آب کرده را اضافه کرده .
3-آرد را کم کم اضافه کنید و ورز داده تا جائیکه خمیر لطیفی بدست آید . اگر خمیر بدست چسبید آرد مازاد بر پیمانه های داده شده اضافه کنید تا چسبندگی از بین برود .
4-خمیر را بمدت پانزده دقیقه استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود .
5-خمیر را به قطعات پنجاه گرمی تقسیم نموده ، دست را به آرد آغشته کنید سپس هر قطعه از خمیر را گلوله کنید و ازهر گلوله نواری به طول پنجاه سانتی متر رول کنید و هر دو رول را بپیچانید و نوار خمیر را به صورت دایره درآورید و دو سر دایره را به هم گره بزنید .
6-سینی فر را با کمی روغن مایع چرب نموده نان ها را در سینی قرار دهید .
7-زرده تخم مرغ را با چنگال مخلوط نموده با قلم مو زرده را روی نان ها بمالید و هر یک از تخم مرغ ها رادر یک نان قرار دهید .
8-فر را قبلاً بمدت پانزده دقیقه روی حرارت 400 درجه فارنهایت گرم می کنیم .
9-نان ها را در طبقه دوم از پایین کف فر ده الی بیست دقیقه می پزیم . روی تخم مرغ ها را بعد ازپختن با آب رنگ یا مداد رنگی یا به دلخواه نقش می اندازیم .