دکوراسیون،تزئینات وخانه داری

دکوراسیون،تزئینات خانه داری و آشپزی

دکوراسیون،تزئینات وخانه داری

دکوراسیون،تزئینات خانه داری و آشپزی

نان عید پاک | نان

مواد لازم  :

پودر شکر     1/3  پیمانه
نمک        1/8  قاشق چایخوری
شیر ولرم      1/2-1  پیمانه
کشمش      1/3  پیمانه
زرده تخم مرغ     1 عدد
روغن مایع       مقداری برای چرب کردن سینی
مایه خمیر تازه      40گرم
آرد         500 گرم حدود 5 پیمانه
تخم مرغ     1 عدد
کره     1/3  پیمانه
تخم مرغ پخته     به تعداد نان ها

طرز تهیه  :

1-خمیر مایه را در ظرف مناسبی ریخته ، شیر ولرم و شکر را به آن اضافه کنید به کمک لیسک مایه خمیر را در شیر حل کنید .

2-تخم مرغ و نمک و کره آب کرده را اضافه کرده .

3-آرد را کم کم اضافه کنید و ورز داده تا جائیکه خمیر لطیفی بدست آید . اگر خمیر بدست چسبید آرد مازاد بر پیمانه های داده شده اضافه کنید تا چسبندگی از بین برود .

4-خمیر را بمدت پانزده دقیقه استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود .

5-خمیر را به قطعات پنجاه گرمی تقسیم نموده ، دست را به آرد آغشته کنید سپس هر قطعه از خمیر را گلوله کنید و ازهر گلوله نواری به طول پنجاه سانتی متر رول کنید و هر دو رول را بپیچانید و نوار خمیر را به صورت دایره درآورید و دو سر دایره را به هم گره بزنید .

6-سینی فر را با کمی روغن مایع چرب نموده نان ها را در سینی قرار دهید .

7-زرده تخم مرغ را با چنگال مخلوط نموده با قلم مو زرده را روی نان ها بمالید و هر یک از تخم مرغ ها رادر یک نان قرار دهید .

8-فر را قبلاً بمدت پانزده دقیقه روی حرارت 400 درجه فارنهایت گرم می کنیم .

9-نان ها را در طبقه دوم از پایین کف فر ده الی بیست دقیقه می پزیم . روی تخم مرغ ها را بعد ازپختن با آب رنگ یا مداد رنگی یا به دلخواه نقش می اندازیم .


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد