دکوراسیون،تزئینات وخانه داری

دکوراسیون،تزئینات خانه داری و آشپزی

دکوراسیون،تزئینات وخانه داری

دکوراسیون،تزئینات خانه داری و آشپزی

نان بربری | نان

مواد لازم  :

تقویت کننده آرد    1/2  قاشق چایخوری
آرد      4 پیمانه
نمک      1قاشق چایخوری
آب ولرم       1پیمانه
شکر         1قاشق سوپخوری
روغن مایع         2 قاشق سوپخوری
مایه خمیر تازه        2 قاشق سوپخوری
آرد       2قاشق سوپخوری
آب       1/4  پیمانه

طرز تهیه  :

1-مایه خمیر را همراه با شکر درآب ولرم در ظرف مناسبی ریخته با لیسک مخلوط کنید تا در آب حل شود .

2-نمک و سه ویک دوم آرد را همراه با تقویت کننده به مخلوط اضافه کنید ، روغن مایع را اضافه نموده ورزدهید اگرخمیر بدست چسبید آرد مازاد را اضافه کنید تا چشبندگی از بین برود و خمیر را حدود پنج دقیقه ورز دهید .

3-روی خمیر را بپوشانید در دمای مناسب قرار دهید بمدت یک ساعت تا حجم خمیر دو برابر شود .

4-سپس سینی فر را چرب کرده و آرد بپاشید . خمیر را به شکل نان بربری به قطر نیم سانتی متر پهن کنید و روی خمیر را با سرانگشت سوراخ سوراخ کنید بیست دقیقه استراحت دهید تا دوباره ور بیاید .

5-فر را با حرارت 400 درجه فارنهایت گرم کنید .

6-آرد و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت مرتب بهم بزنید تا پخته شود و حالت بلوری پیدا کند بگذارید سرد شود . سپس با قلم مو مخلوط را روی نان بمالید و کمی کنجد بپاشید و در طبقه وسط فر بمدت سی تا چهل دقیقه بپزید تا سطح نان کاملاً طلایی شود

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد