دکوراسیون،تزئینات وخانه داری

دکوراسیون،تزئینات خانه داری و آشپزی

دکوراسیون،تزئینات وخانه داری

دکوراسیون،تزئینات خانه داری و آشپزی

نان سفره هفت سی | نان

مواد لازم  :

پودر شکر      1 قاشق چایخوری
نمک     1/4  قاشق چایخوری
آب گرم     1/2  پیمانه
پودر خمیرترش      1 قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ       1 عدد
روغن مایع         1/4  پیمانه
شیر     1پیمانه
آرد        5 پیمانه
زرده تخم مرغ    1 عدد برای تزئین
کنجد یا خلال بادام     مقداری
تخم مرغ رنگی آب پز        تعدادی

طرز تهیه  :

ابتدا پودر خمیر ترش, آب گرم و پودر شکر را با هم مخلوط می کنیم ، پنج الی ده دقیقه بماند تا پف کند . در این فاصله یک عدد تخم مرغ ، روغن مایع ، نمک و شیر را با هم مخلوط کرده ، محلول خمیر ترش را نیز اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم ، آرد را نیز بتدریج اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم . در حدی که خمیر به دست نچسبد . ( اگر خمیر به دست چسبید و نیاز به آرد مازاد بود ، برای هر یک سوم پیمانه آرد یک قاشق سوپخوری روغن مایع بتدریج اضافه می کنیم . ورز می دهیم تا زمانی که خمیر به دست نچسبد ) . روی خمیر را بمدت دو ساعت پوشانده تا حجم آن دو برابر شود ، سپس ازخمیر نوارهایی تهیه نموده هر دو نوار را کنار هم می بافیم و در آخر لبه هر دو سررا به هم چسبانده و مطابق تصویر بشکل دایره در می آوریم . وسط آن تخم مرغ های رنگی آب پز شده قرار می دهیم . 1 عدد زرده تخم مرغ را کمی می زنیم و با برس روی سطح نان ها را زرین می کنیم .روی آن کنجد یا خلال بادام پاشیده . فر را از یک ربع قبل روی 350 درجه فارنهایت گرم نموده سپس سینی نان را در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا پخته شود و سطح نان ها طلایی شود . نان ها را پس از سرد شدن در ظرف مورد نظر قرار داده . 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد