دکوراسیون،تزئینات وخانه داری

دکوراسیون،تزئینات خانه داری و آشپزی

دکوراسیون،تزئینات وخانه داری

دکوراسیون،تزئینات خانه داری و آشپزی

سوپ برش یک | سوپ ها

 

مواد لازم :
گوشت گوسفند1000 گرم
کلم پیچ قرمز500 گرم
شوید یا شبت100 گرم
جعفری ساطوری شده100 گرم
پیاز1 عدد
نمکقدری
سیب زمینی200 گرم
لبو100 گرم
سیر2 قاشق سوپخوری
هندوانه150 گرم
برگ بو4 عدد
برنج1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه :

گوشت و پیاز و برگ بو را بار کرده قدری نمک در آن بریزید همینکه گوشت نیم پز شد ، کلم و لبو و هویج و سیر خرد کرده و برنج را در آن بریزید و جعفری و شبت را مانند دسته گل ترتیب داده ، ته آنرا با نخ بسته در آن بیاویزید .
پس از اینکه مواد مزبور پخته شد ، یکقاشق آب گوجه فرنگی را در 75 گرم کره ، سرخ کنید و یک دانه فلفل قرمز در آن بریزید . سپس سیب زمینی را ریخته و سبزی دسته کرده و گوشت و استخوان را بیرون آورده سوپ را در ظرف سوپ خوری بکشید .
سپس 255 گرم خامه ترش را زده در سوپخوری بریزید و آنرا سر سفره بیاورید .

سوپ پیاز دو | سوپ ها

مواد لازم :
پیاز500 گرم
روغن100 گرم
آرد سفید2 گرم
پنیر گرویر150 قاشق سوپخوری
فلفلقدری
نمکقدری
طرز تهیه :

پیاز را نازک خلال و با روغن سرخ میکنیم تا کمی طلائی شود , بعد آرد را کم کم روی پیاز میپاشیم و بهم میزنیم تا آرد نیز کمی طلائی شود , آنگاه چهار تا پنج لیوان آبگوشت را بتدریج روی پیاز میریزیم و مرتب بهم میزنیم تا آرد گلوله نشود , حرارت را خیلی ملایم میکنیم تا سوپ کاملا لعاب بیندازد و کمی غلیظ شود . کمی از پنیر را کنار میگذاریم و بقیه را داخل سوپ میریزیم و بهم میزنیم تا پنیر حل شود. ممکن است داخل سوپخوری را یک لیوان نان تست شده چهار گوش کوچک بریزیم ( برای تست کردن نانها نان سفید بریده شده را چهار گوش چهار گوش و کوچک خرد میکنیم در فر یا در تابه روی آتش کمی تست میکنیم ) سوپ را روی نان میریزیم دو سه قاشق پنیر را روی آن میپاشیم و در صورتیکه بخواهیم روی سوپ قشری بسته شود ممکن است ظرف سوپخوری را چند دقیقه در فر با حرارت ملایم بگذاریم و یا بلافاصله سر میز ببریم
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیست

سوپ تره فرنگی دو | سوپ ها

 

مواد لازم :
تره فرنگی500 گرم
آرد سفید2 قاشق سوپخوری
آب گوشت5 فنجان
زرده تخم مرغ4 عدد
خامه150 گرم
کره50 گرم
آب لیموترش0.5 فنجان
فلفلقدری
نمکقدری
طرز تهیه :

ریشه و برگهای سبز تره فرنگی را جدا میکنیم و قسمت سفید آنرا خرد میکنیم و میشوئیم و با دو سه لیوان آب و کمی نمک میگذاریم بپزد , بعد از پختن تره فرنگی را از صافی یا دستگاه مخصوص رد میکنیم و آرد را با کمی کره سرخ میکنیم و حرارت را ملایم می نمائیم و آب گوشت را بتدریج داخل آرد سرخ شده میریزیم و مرتب بهم میزنیم تا ارد در آب گوشت حل شود , آنگاه تره فرنگی آماده شده را داخل این مایه می ریزیم و میگذاریم چند جوش بزند و سوپ کمی غلیظ شود و باندازه کافی نمک و فلفل بآن می پاشیم , بعد زرده های تخم مرغ را خوب میزنیم و با آب لیمو و کمی نمک مخلوط می نمائیم و داخل سوپخوری میریزیم و سوپ را داغ داغ بتدریج روی تخم مرغ میریزیم و بهم میزنیم و خامه را روی سوپ می دهیم .
ممکن است تره فرنگی را حلقه حلقه نازک ببریم با مقداری آب و کمی نمک بپزیم بعد مطابق دستور فوق آرد را با کره سرخ کنیم داخل تره فرنگی بریزیم . آب گوشت را اضافه کنیم بگذاریم سوپ آهسته آهسته بجوشد و کمی غلیظ شود بعد مطابق دستور فوق عمل کنیم , در اینصورت یک دسته تره فرنگی کافیست .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیست

سوپ ترشک دو | سوپ ها

 

مواد لازم :
ترشک500 گرم
سیب زمینی500 گرم
کره50 گرم
آب گوشت4 گرم
خامه75 گرم
تره فرنگی1 فنجان
فلفلقدری
نمکقدری
طرز تهیه :

تره فرنگی را با کمی کره سرخ میکنیم و آب گوشت را میریزیم و میگذاریم تره فرنگی کاملا بپزد , بعد آنرا از صافی یا دستگاه مخصوص رد میکنیم , آنگاه سیب زمینی پخته را از صافی یا دستگاه مخصوص رد میکنیم و با تره فرنگی صاف شده مخلوط مینمائیم و در صورتیکه مایه غلیظ باشد کمی آب یا آبگوشت بآن میافزائیم بعد روی حرارت ملایم میگذاریم آنگاه ترشک تمیز کرده و خرد شده را میریزیم و وقتی ترشک نیز کاملا پخته شد و سوپ جا افتاده سوپ را در سوپخوری میریزیم و خامه را روی آن میدهیم .
ترشک نوعی سبزی شبیه اسفناج است که برگهای آن ظریفتر و طعم آن کاملا ترش میباشد .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر

سوپ جو | سوپ ها

 

مواد لازم :
جو پوست گرفته100 گرم
آب گوشت5 فنجان
هویج3 قاشق سوپخوری
خامه100 گرم
سس سفید2 فنجان
فلفلقدری
نمکقدری
طرز تهیه :

بهتر است جو را بعد از شستن یکی دو ساعت خیس کنیم تا زودتر بپزد بعد جو را با آب گوشت میگذاریم بپزد و کاملا لعاب بیندازد و هویج را اضافه میکنیم بعد از چند جوش که هویج پخته شد سس سفید را داخل سوپ میریزیم و میگذاریم سوپ آهسته بجوشد و کمی غلیظ شود سوپ را در سوپخوری میریزیم و خامه را روی آن میدهیم ممکن است کمی جعفری خرد کرده نیز روی سوپ بپاشیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیست