دکوراسیون،تزئینات وخانه داری

دکوراسیون،تزئینات خانه داری و آشپزی

دکوراسیون،تزئینات وخانه داری

دکوراسیون،تزئینات خانه داری و آشپزی

سوپ ترشک دو | سوپ ها

 

مواد لازم :
ترشک500 گرم
سیب زمینی500 گرم
کره50 گرم
آب گوشت4 گرم
خامه75 گرم
تره فرنگی1 فنجان
فلفلقدری
نمکقدری
طرز تهیه :

تره فرنگی را با کمی کره سرخ میکنیم و آب گوشت را میریزیم و میگذاریم تره فرنگی کاملا بپزد , بعد آنرا از صافی یا دستگاه مخصوص رد میکنیم , آنگاه سیب زمینی پخته را از صافی یا دستگاه مخصوص رد میکنیم و با تره فرنگی صاف شده مخلوط مینمائیم و در صورتیکه مایه غلیظ باشد کمی آب یا آبگوشت بآن میافزائیم بعد روی حرارت ملایم میگذاریم آنگاه ترشک تمیز کرده و خرد شده را میریزیم و وقتی ترشک نیز کاملا پخته شد و سوپ جا افتاده سوپ را در سوپخوری میریزیم و خامه را روی آن میدهیم .
ترشک نوعی سبزی شبیه اسفناج است که برگهای آن ظریفتر و طعم آن کاملا ترش میباشد .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد