| مواد لازم : | |
ترشک | 500 گرم |
سیب زمینی | 500 گرم |
کره | 50 گرم |
آب گوشت | 4 گرم |
خامه | 75 گرم |
تره فرنگی | 1 فنجان |
فلفل | قدری |
نمک | قدری |
/td>
| طرز تهیه :تره فرنگی را با کمی کره سرخ میکنیم و آب گوشت را میریزیم و میگذاریم تره فرنگی کاملا بپزد , بعد آنرا از صافی یا دستگاه مخصوص رد میکنیم , آنگاه سیب زمینی پخته را از صافی یا دستگاه مخصوص رد میکنیم و با تره فرنگی صاف شده مخلوط مینمائیم و در صورتیکه مایه غلیظ باشد کمی آب یا آبگوشت بآن میافزائیم بعد روی حرارت ملایم میگذاریم آنگاه ترشک تمیز کرده و خرد شده را میریزیم و وقتی ترشک نیز کاملا پخته شد و سوپ جا افتاده سوپ را در سوپخوری میریزیم و خامه را روی آن میدهیم .
ترشک نوعی سبزی شبیه اسفناج است که برگهای آن ظریفتر و طعم آن کاملا ترش میباشد .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر /td>