دکوراسیون،تزئینات وخانه داری

دکوراسیون،تزئینات خانه داری و آشپزی

دکوراسیون،تزئینات وخانه داری

دکوراسیون،تزئینات خانه داری و آشپزی

سوپ فرمی یر ( روستایی ) | سوپ ها

 

مواد لازم :
آب گوشت5 فنجان
شلغم2 عدد
هندوانه2 عدد
پیاز2 عدد
کلم2 فنجان
کره100 گرم
فلفلقدری
نمکقدری
طرز تهیه :

پیاز و شلغم و هویج را خرد و در کره کمی سرخ میکنیم , بعد 4 تا 5 لیوان آب گوشت را بآن اضافه میکنیم و کلم را میریزیم و میگذاریم تمام مواد با حرارت ملایم بپزد.
ممکن است باین سوپ کمی هم لوبیای سبز خرد شده اضافه کنیم و کمی نان تست شده کوچک را در سوپخوری قرار دهیم و سوپ را روی آن بریزیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیست

سوپ گندم | سوپ ها

 

مواد لازم :
گندم100 گرم
آب گوشت5 فنجان
هندوانه3 قاشق سوپخوری
خامه100 گرم
سس سفید2 فنجان
رب گوجه فرنگیقدری
فلفلقدری
نمکقدری
طرز تهیه :

بهتر است گندم را بعد از شستن یکی دو ساعت خیس کنیم تا زودتر بپزد بعد گندم را با آب گوشت میگذاریم بپزد و کاملا لعاب بیندازد و هویج را اضافه میکنیم بعد از چند جوش که هویج پخته شد سس سفید را داخل سوپ میریزیم و میگذاریم سوپ آهسته بجوشد و کمی غلیظ شود سوپ را در سوپخوری میریزیم و خامه را روی آن میدهیم و کمی رب گوجه فرنگب به آن میزنیم , ممکن است کمی جعفری خرد کرده نیز روی سوپ بپاشیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیست

سوپ فلفل | سوپ ها

مواد لازم : 
آب گوشت 5 فنجان
فلفل سبز دلمه ای 500 گرم
هندوانه 3 عدد
پیاز 2 عدد
سیب زمینی استامبولی 500 گرم
مرزه 2 قاشق سوپخوری
جعفری ساطوری شده 2 قاشق سوپخوری
خامه 100 گرم
فلفل قدری
نمک قدری
طرز تهیه :

فلفل و هویج و پیاز را بشکل خلال نازک خرد میکنیم و با آبگوشت میگذاریم بپزد , سیب زمینی ها را پوست میکنیم و خلال مینمائیم و داخل سوپ میریزیم تا بپزد ولی زیاد له نشود و در آخر کار مرزه و جعفری را اضافه میکنیم و بعد از یکی دو جوش سوپ را در سوپ خوری ریخته و خامه را روی آن میدهیم , در صورتیکه بخواهیم این سوپ کمی غلیظ بشود یک قاشق سوپ خوری لارد را در 50 گرم کره کمی سرخ میکنیم وقتی سبزی سوپ پخته شد داخل سوپ میریزیم و بعد از دو تا سه جوش آنرا در ظرف میکشیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیست

نکاتی برای تهیه سوپها | سوپ ها

 

مواد لازم :
علاقهقدری

در مورد سوپها به نکات ذیل توجه کامل داشته باشید :
سوپ یکی از غذاهای اولیه است که انسان تهیه آنرا آموخته است. زیرا از همانروزهائی که بشر یادگرفت که ظرفی را روی آتش بگذارد و گوشت را پخته بخورد . یکی از اولین غذاها سوپ بود. او پس از اینکه گوشت را با آب پخت برای اینکه بو و طعمی بآن بدهد از سبزی های مختلفی که خوش مزه بودند استفاده کرد.
هنوز زنان فرانسوی از این رسم پیروی میکنند و در خیلی از خانه ها همیشه ظرفی را در روی آتش بنام ظرف روی آتش دارند که در آن تکه های اضافی گوشت و استخوان و سبزیجات و غیره ریخته و کم کم بحالت دم نه جوش همه آنها پخته میشوند و طعم مطبوعی از خود باقی میگذارند در اغلب خانه های دهاتی فرانسه یک چنین غذائی همیشه آماده وجود دارد تهیه انواع سوپ بیتگی به سلیقه و ذائقه ملل مختلف دارد. بعضی ها در سوپ جو ، برنج ، و یا ماکارونی اضافه میکنند.
در قرن شانزدهم هم سوپی بنام رستوران نامیده میشد که برای تجدید قوا و تقویت تجویز میشد.
شخصی محلی باز کرد که در آنجا فقط اینگونه سوپ سرو میشد و نام آنرا (رستوران) نامید . از آن زمان بمحلهائی که غذا برای عموم تهیه میشود نام رستوران متداول شده است.
امروزه سوپ دارای دو هدف دو گانه است .
اشتها را تحریک میکند.
دارای مواد مقوی و خیلی مغذی می باشد.
برای تهیه سوپ بایستی به بقیه صورت غذا توجه داشته باشیم اگر غذا عادی و خیلی سنگین نیست بایستی سوپهای خامه یا مواد مغذی مشابه آن سرو نمود .

یخ در بهشت | ماه مبارک رمضان

(برای چهار نفر) :

 مواد لازم:

آرد برنج         100 گرم
نشاسته           150 گرم
شکر          500 گرم
گلاب          نصف پیمانه
شیر           یک لیتر
آب           یک لیتر
پسته چرخ کرده         50 گرم

 طرز تهیه:

 نشاسته را در 4 پیمانه آب سرد حل کرده و آرد برنج را نیز در شیر حل می کنیم، سپس هردو را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب بهم می زنیم تا مایه جوش آید و غلیظ شود. سپس شکر و گلاب را به مایه اضافه می کنیم. باید مایه خیلی به آهستگی بجوشد و مرتب بهم زده شود تا ته نگیرد. وقتی مایه کاملاً غلیظ شد، بطوریکه خط قاشق روی آن محو نشود، یخ در بهشت آماده است. پس از آماده شدن مایه را در دیس مستطیل گودی می ریزیم و ظرف را تکان می دهیم تا روی مایه خوب صاف شود. پس از اینکه کاملاً سرد شد آن را به صورت لوزی بریده و روی آن را با پسته چرخ کرده تزئین می کنیم.