مواد لازم : | |
آب گوشت | 5 فنجان |
شلغم | 2 عدد |
هندوانه | 2 عدد |
پیاز | 2 عدد |
کلم | 2 فنجان |
کره | 100 گرم |
فلفل | قدری |
نمک | قدری |
مواد لازم : | |
گندم | 100 گرم |
آب گوشت | 5 فنجان |
هندوانه | 3 قاشق سوپخوری |
خامه | 100 گرم |
سس سفید | 2 فنجان |
رب گوجه فرنگی | قدری |
فلفل | قدری |
نمک | قدری |
مواد لازم :
آب گوشت 5 فنجان
فلفل سبز دلمه ای 500 گرم
هندوانه 3 عدد
پیاز 2 عدد
سیب زمینی استامبولی 500 گرم
مرزه 2 قاشق سوپخوری
جعفری ساطوری شده 2 قاشق سوپخوری
خامه 100 گرم
فلفل قدری
نمک قدری
طرز تهیه :
فلفل و هویج و پیاز را بشکل خلال نازک خرد میکنیم و با آبگوشت میگذاریم بپزد , سیب زمینی ها را پوست میکنیم و خلال مینمائیم و داخل سوپ میریزیم تا بپزد ولی زیاد له نشود و در آخر کار مرزه و جعفری را اضافه میکنیم و بعد از یکی دو جوش سوپ را در سوپ خوری ریخته و خامه را روی آن میدهیم , در صورتیکه بخواهیم این سوپ کمی غلیظ بشود یک قاشق سوپ خوری لارد را در 50 گرم کره کمی سرخ میکنیم وقتی سبزی سوپ پخته شد داخل سوپ میریزیم و بعد از دو تا سه جوش آنرا در ظرف میکشیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیست
مواد لازم : | |
علاقه | قدری |
(برای چهار نفر) :
مواد لازم:
آرد برنج 100 گرم
نشاسته 150 گرم
شکر 500 گرم
گلاب نصف پیمانه
شیر یک لیتر
آب یک لیتر
پسته چرخ کرده 50 گرم
طرز تهیه:
نشاسته را در 4 پیمانه آب سرد حل کرده و آرد برنج را نیز در شیر حل می کنیم، سپس هردو را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب بهم می زنیم تا مایه جوش آید و غلیظ شود. سپس شکر و گلاب را به مایه اضافه می کنیم. باید مایه خیلی به آهستگی بجوشد و مرتب بهم زده شود تا ته نگیرد. وقتی مایه کاملاً غلیظ شد، بطوریکه خط قاشق روی آن محو نشود، یخ در بهشت آماده است. پس از آماده شدن مایه را در دیس مستطیل گودی می ریزیم و ظرف را تکان می دهیم تا روی مایه خوب صاف شود. پس از اینکه کاملاً سرد شد آن را به صورت لوزی بریده و روی آن را با پسته چرخ کرده تزئین می کنیم.