| مواد لازم : | |
جو پوست گرفته | 100 گرم |
آب گوشت | 5 فنجان |
هویج | 3 قاشق سوپخوری |
خامه | 100 گرم |
سس سفید | 2 فنجان |
فلفل | قدری |
نمک | قدری |
/td>
| طرز تهیه :بهتر است جو را بعد از شستن یکی دو ساعت خیس کنیم تا زودتر بپزد بعد جو را با آب گوشت میگذاریم بپزد و کاملا لعاب بیندازد و هویج را اضافه میکنیم بعد از چند جوش که هویج پخته شد سس سفید را داخل سوپ میریزیم و میگذاریم سوپ آهسته بجوشد و کمی غلیظ شود سوپ را در سوپخوری میریزیم و خامه را روی آن میدهیم ممکن است کمی جعفری خرد کرده نیز روی سوپ بپاشیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیست /td>