| مواد لازم : | |
تره فرنگی | 500 گرم |
آرد سفید | 2 قاشق سوپخوری |
آب گوشت | 5 فنجان |
زرده تخم مرغ | 4 عدد |
خامه | 150 گرم |
کره | 50 گرم |
آب لیموترش | 0.5 فنجان |
فلفل | قدری |
نمک | قدری |
/td>
| طرز تهیه :ریشه و برگهای سبز تره فرنگی را جدا میکنیم و قسمت سفید آنرا خرد میکنیم و میشوئیم و با دو سه لیوان آب و کمی نمک میگذاریم بپزد , بعد از پختن تره فرنگی را از صافی یا دستگاه مخصوص رد میکنیم و آرد را با کمی کره سرخ میکنیم و حرارت را ملایم می نمائیم و آب گوشت را بتدریج داخل آرد سرخ شده میریزیم و مرتب بهم میزنیم تا ارد در آب گوشت حل شود , آنگاه تره فرنگی آماده شده را داخل این مایه می ریزیم و میگذاریم چند جوش بزند و سوپ کمی غلیظ شود و باندازه کافی نمک و فلفل بآن می پاشیم , بعد زرده های تخم مرغ را خوب میزنیم و با آب لیمو و کمی نمک مخلوط می نمائیم و داخل سوپخوری میریزیم و سوپ را داغ داغ بتدریج روی تخم مرغ میریزیم و بهم میزنیم و خامه را روی سوپ می دهیم .
ممکن است تره فرنگی را حلقه حلقه نازک ببریم با مقداری آب و کمی نمک بپزیم بعد مطابق دستور فوق آرد را با کره سرخ کنیم داخل تره فرنگی بریزیم . آب گوشت را اضافه کنیم بگذاریم سوپ آهسته آهسته بجوشد و کمی غلیظ شود بعد مطابق دستور فوق عمل کنیم , در اینصورت یک دسته تره فرنگی کافیست .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیست/td>