مواد لازم : | |
پیاز | 500 گرم |
روغن | 100 گرم |
آرد سفید | 2 گرم |
پنیر گرویر | 150 قاشق سوپخوری |
فلفل | قدری |
نمک | قدری |
/td>
| طرز تهیه :پیاز را نازک خلال و با روغن سرخ میکنیم تا کمی طلائی شود , بعد آرد را کم کم روی پیاز میپاشیم و بهم میزنیم تا آرد نیز کمی طلائی شود , آنگاه چهار تا پنج لیوان آبگوشت را بتدریج روی پیاز میریزیم و مرتب بهم میزنیم تا آرد گلوله نشود , حرارت را خیلی ملایم میکنیم تا سوپ کاملا لعاب بیندازد و کمی غلیظ شود . کمی از پنیر را کنار میگذاریم و بقیه را داخل سوپ میریزیم و بهم میزنیم تا پنیر حل شود. ممکن است داخل سوپخوری را یک لیوان نان تست شده چهار گوش کوچک بریزیم ( برای تست کردن نانها نان سفید بریده شده را چهار گوش چهار گوش و کوچک خرد میکنیم در فر یا در تابه روی آتش کمی تست میکنیم ) سوپ را روی نان میریزیم دو سه قاشق پنیر را روی آن میپاشیم و در صورتیکه بخواهیم روی سوپ قشری بسته شود ممکن است ظرف سوپخوری را چند دقیقه در فر با حرارت ملایم بگذاریم و یا بلافاصله سر میز ببریم
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیست /td>