مواد لازم :
بادمجان 4 عدد
سس مایونز 3 قاشق سوپخوری
تخم مرغ پخته 3 عدد
جعفری ساطوری شده 3 قاشق سوپخوری
پیاز سبز 50 گرم
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
سرکه 2 قاشق سوپخوری
آب لیموترش 2 قاشق سوپخوری
نمک قدری
طرز تهیه :
بادنجان ها را در فر یا روی آتش کبابی میکنیم بطوریکه کاملا پخته شود , بعد پوست و سر و تخم بادنجان را میگیریم و ساطوری میکنیم آنگاه سس مایونز را با آب لیمو و روغن زیتون و کمی نمک و فلفل مخلوط میکنیم و جعفری خرد شده را در سس میریزیم و سیر یا پیازچه خرد شده را بآن اضافه میکنیم , بادنجان را نیز میریزیم و بهم میزنیم , بعد تخم مرغهای سفت را داخل سالاد رنده میکنیم و کمی بهم میزنیم , ممکن است در این سالاد سه تا چهار تکه کوچک گوجه فرنگی پوست گرغته نیز اضافه کنیم , سالاد را در دیس میریزیم و اطراف آنرا با حلقه گوجه فرنگی یا تربچه تزیین میکنیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این سالاد برای 4 تا 6 نفر کافیست