دکوراسیون،تزئینات وخانه داری

دکوراسیون،تزئینات خانه داری و آشپزی

دکوراسیون،تزئینات وخانه داری

دکوراسیون،تزئینات خانه داری و آشپزی

سالاد بادنجان | سالادها

مواد لازم :   
بادمجان  4 عدد
سس مایونز  3 قاشق سوپخوری
تخم مرغ پخته  3 عدد
جعفری ساطوری شده  3 قاشق سوپخوری
پیاز سبز  50 گرم
روغن زیتون  3 قاشق سوپخوری
سرکه  2 قاشق سوپخوری
آب لیموترش  2 قاشق سوپخوری
نمک  قدری

طرز تهیه :

بادنجان ها را در فر یا روی آتش کبابی میکنیم بطوریکه کاملا پخته شود , بعد پوست و سر و تخم بادنجان را میگیریم و ساطوری میکنیم آنگاه سس مایونز را با آب لیمو و روغن زیتون و کمی نمک و فلفل مخلوط میکنیم و جعفری خرد شده را در سس میریزیم و سیر یا پیازچه خرد شده را بآن اضافه میکنیم , بادنجان را نیز میریزیم و بهم میزنیم , بعد تخم مرغهای سفت را داخل سالاد رنده میکنیم و کمی بهم میزنیم , ممکن است در این سالاد سه تا چهار تکه کوچک گوجه فرنگی پوست گرغته نیز اضافه کنیم , سالاد را در دیس میریزیم و اطراف آنرا با حلقه گوجه فرنگی یا تربچه تزیین میکنیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این سالاد برای 4 تا 6 نفر کافیست


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد