مواد لازم :
سیب زمینی شیرین , خیسانده شده 2 فنجان
آرتیشوک 2 فنجان
گریپ فروت سفید 1 فنجان
سیب , تازه 1 فنجان
آب لیموترش 3 قاشق سوپخوری
سس مایونز 0.25 فنجان
کرفس خرد شده 1 فنجان
ذرت زرد آب پز 1 فنجان
طرز تهیه :
مغز پرتقال که از پوست دوم خارج شده , قلب آرتیشوی پخته شده , مغز گریپ فرویت , سیب ورقه شده , لیکور پرتقال در صورت موجود بودن , کرفس خلال شده , ذرت پخته شده
مقداری مغز کاهو وسط ظرف بلور متناسبی میریزیم , قلب آرتیشو را خورد می نمائیم سیب و قلب آرتیشو و خلال کرفس را روی برگهی کاهو میریزیم سس مایونز را با آبلیمو و لیکور پرتقال و کمی نمک مخلوط میکنیم و سس را داخل سس خوری میریزیم و مغز پرتقال و گریپ فروت را منظم روی سیب و آرتیشو می چینیم و ذرت را روی آن میپاشیم و موقع مصرف سس را میریزیم و هم میزنیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این سالاد برای 4 تا 6 نفر کافیست