مواد لازم :
کاهو 100 گرم
کالباس 100 گرم
فلفل سبز دلمه ای 1 عدد
گوجه فرنگی 1 عدد
خیار شور 1 عدد
ذرت زرد آب پز 0.5 فنجان
سس مایونز قدری
آناناس خرد شده , کنسرو شده 1 فنجان
پنیر قدری
طرز تهیه :
چند برگ مغز کاهو را داخل ظرف سالاد میچینیم و روی برگهای کاهو مخلوطی از ژامبون خلال شده , فلفل سبز دلمه ای خلال شده , گوجه فرنگی و خیار شور خلال شده و ذرت پخته شده میریزیم ( ممکن است از کنسرو ذرت و یا ذرت یخ زده آماده استفاده کنیم ) مقداری سس مایونز رقیق روی آنها اضافه میکنیم و یک حلقه کمپوت آناناس روی سبزیجات قرار میدهیم و مقداری پنیر نرم سفید لیقوان یا بلغار و یا انواع مشابه روی اناناس میگذاریم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این سالاد برای 4 تا 6 نفر کافیست