| مواد لازم : | |
آرد سفید | 4 قاشق سوپخوری |
روغن | 4 قاشق سوپخوری |
شیر هموژنیزه | 2 فنجان |
پیاز | 1 کیلو |
پیاز ریز سفید | 0.5 کیلو |
جعفری ساطوری شده | 3 قاشق سوپخوری |
نمک | قدری |
فلفل | قدری |
/td>
| طرز تهیه :از آرد و روغن و نمک و فلفل سس سفید متوسط درست میکنیم .
پیازها را چهار تکه کرده با نمک و آب مخلوط و میگذاریم تا خوب بپزد
پیازها را از الک رد میکنیم و به شکل پوره در آورده و آنگاه با سس سفید مخلوط مینمائیم .
پیازهای ریز را علیحده میپزیم و اگر آبی از آن با قیمانده نگاه میداریم تا اگر غلظت سوپ کمی زیلد شد از آب آن استفاده کنیم .
پس از اینکه سوپ آماده شد پیازهای ریز پخته شده را چند دقیقه قبل از اینکه سوپ آماده شود مخلوط مینمائیم و میگذاریم چند جوش بزند .
سوپ را در سوپ خوری میریزیم و جعفری ساطوری شده را به آن اضافه می کنیم .