| مواد لازم : | |
آب گوشت | 1 گالن |
آب لیموترش | 1 قاشق سوپخوری |
رب گوجه فرنگی | 4 قاشق سوپخوری |
شکر | 1 قاشق سوپخوری |
سرکه | 1 قاشق سوپخوری |
آب چغندر | 3 فنجان |
سیر | 1 لپه |
پیاز | 5 کیلو |
فلفل سبز | 2 دانه |
خامه ترش | قدری |
نمک | قدری |
کلم | 5 کیلو |
لبو | 0.5 کیلو |
/td>
| طرز تهیه :پیازهای خرد شده را مدت 15 دقیقه در کره سرخ کنید و لبو و آبگوشت را در آن بریزید و بگذارید مدت 15 دقیقه روی آتش ملایم بپزد سپس رب گوجه فرنگی ، سیر و فلفل سبز به آن افزوده مدت 15 دقیقه الی 20 دقیقه بپزد
آب چقندر و آب لیمو ترش و شکر و سرکه را ریخته مدت دو الی سه دقیقه همش بزنید مقداری نمک بریزید و با خامه ترش به سر سفره آورید .