| مواد لازم : | |
پیاز | 1 عدد |
آرد سفید | 1 قاشق سوپخوری |
کره | 1 قاشق سوپخوری |
فلفل | 1 عدد |
برگ دهمست | 1 عدد |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق سوپخوری |
نمک | 1 قاشق مربا خوری |
فلفل سفید | 0.4 قاشق مربا خوری |
آب | 2 فنجان |
شکر | 2 قاشق سوپخوری |
خامه | 0.5 فنجان |
ذرت زرد آب پز | 1 فنجان |
کلم پیچ قرمز | 4 عدد |
/td>
| طرز تهیه :پیاز و کره را مدت پنج دقیقه پخته و آنرا دائم هم بزنید . برگ دهمست ، فلفل دانه و آرد را بآن مخلوط کرده مدت دو دقیقه بپزید .
سس رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل و آبجوش را در آن ریخته باز مدت بیست دقیقه هم بزنید .
ذرت را اضافه کرده ده دقیقه دیگر بپزید و آن را از پوره صافکنی بگذارانید .
قبل از کشیدن ، زرده تخم مرغ و خامه را مختصری زده و رویش بریزید .