| مواد لازم : | |
ترشک | 200 گرم |
کره | 75 گرم |
شیر هموژنیزه | 2 فنجان |
آرد سفید | 1 قاشق سوپخوری |
آب | 1.5 لیتر |
تخم مرغ | 2 عدد |
/td>
| طرز تهیه :ترشک را خرد کرده با کره مخلوطش نموده بگذارید 20 دقیقه بپزد . آنگاه رویش آرد بپاشید و هم بزنید تا سرخ بشود . سپس آب و نمک و یک حبه قند ریخته در دیگ را بگذارید ، پس از ربع ساعت تخم مرغ را با شیر بزنید و در سوپ بریزید .
آنگاه مقداری ور میشل و یا ماکارونی ریخته ، بگذارید بیست دقیقه دیگر بجوشد .