مواد لازم :
شیر هموژنیزه 0.5 لیتر
شکر 4 قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ 4 عدد
وانیل 0.5 قاشق مرباخوری
طرز تهیه :
شکر , وانیل و زرده تخم مرغ را مخلوط می کنیم و می زنیم تا کاملا سفید و سفت شود . بعد شیر را می جوشانیم و داغ داغ بازرده تخم مرغ مخلوط می کنیم . مایه را در ظرفی از جنس روی میریزیم و بعد از سرد شدن در یخچال , در قسمت جایخی می گذاریم . وقتی بستنی کمی بسته شد , آن را به هم می زنیم و دوباره در یخچال می گذاریم . این عمل را دو سه بار تکرار می کنیم تا بستنی یخ نزند ولی بسته شود .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این دسر برای 4 تا 6 نفر کافیست