دکوراسیون،تزئینات وخانه داری

دکوراسیون،تزئینات خانه داری و آشپزی

دکوراسیون،تزئینات وخانه داری

دکوراسیون،تزئینات خانه داری و آشپزی

شعله زرد | دسرها

مواد لازم :   

برنج  1000 گرم
شکر  2125 گرم
روغن  150 گرم
زعفران  6 گرم
گلاب  1 فنجان
خلال بادام  150 گرم
خلال پسته  50 گرم
دارچین  3 قاشق سوپخوری

 طرز تهیه :

برنج را پیمانه میکنیم و از 6 تا 7 برابر برنج آب در نظر میگیریم ( مقدار آب شله زرد بستگی به نوع برنج دارد چون برنج از لحاظ نوع با هم متفاوت است یعنی از برنج ها برای پختن به آب کمتر احتیاج دارد برخی بیشتر ) بعد برنج را با دقت با آب می شوئیم تا آب برنج کاملا زلال بشود بعد 6 برابر برنج آب روی برنج میریزیم و برنج را روی آتش میگذاریم تا جوش بیاید ، گاهی کف برنج را می گیریم ، وقتی مغز برنج کاملا نرم شد شکر را بدقت تمیز میکنیم و داخل برنج می ریزیم و بهم میزنیم تا شله زرد کاملا جا بیافتد ، در صورتیکه شله زرد سفت بود یک تا دو پیمانه دیگر آب گرم اضافه میکنیم بعد زعفران را در کمی آب جوش حل می نمائیم و داخل شله زرد میریزیم سپس روغن را داغ و صاف میکنیم و به شله زرد اضافه میکنیم آنگاه کمی از بادام را کنار می گذاریم و بقیه بادام را می شوئیم و داخل شله زرد میریزیم و گلاب را نیز اضافه میکنیم و شله زرد را بهم میزنیم تا تمام مواد خوب با هم مخلوط شوند بعد در شله زرد را می بندیم و در صورت داشتن فر شله زرد را می گذاریم کف فر با حرارت ملایم نیم ساعت بماند و در صورتیکه روی آتش شله زرد را آماده کردیم ممکن است کمی آتش روی ظرف شله زرد بریزیم و با این عمل شله زرد بهتر جا می افتد و آب نمیاندازد و بعد دیگ را زمین میگذاریم و بهم میزنیم و شله زرد را در ظرف میکشیم و روی آنرا با دارچین و خلال بادام و پسته تزیین می کنیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این دسر برای 4 تا 6 نفر کافیست

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد