دکوراسیون،تزئینات وخانه داری

دکوراسیون،تزئینات خانه داری و آشپزی

دکوراسیون،تزئینات وخانه داری

دکوراسیون،تزئینات خانه داری و آشپزی

مسقطی کاسه ای | دسرها

مواد لازم :   

نشاسته  200 گرم
شکر  400 گرم
آب  1.5 لیتر
گلاب  0.5 فنجان
روغن  100 گرم
خلال بادام  100 گرم

 طرز تهیه :

نشاسته را در 6 تا 7 پیمانه آب سرد حل و از صافی رد میکنیم و در ظرف لعابی تمیزی می ریزیم و ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم و مرتب بهم می زنیم تا مایه جوش آید و کمی غلیظ شود ، بعد شکر و گلاب را اضافه میکنیم و خلال بادام را میشوئیم و داخل می ریزیم سپس روغن را داغ و به مایه اضافه میکنیم و مسقطی را بهم میزنیم تا تمام مواد مخلوط و غلیظ شود , مایه را در پیاله های کوچک بلوری میریزیم و روی آنرا با کمی پسته چرخ کرده تزیین میکنیم .
ممکن است به جای 100 گرم روغن 150 گرم کره را بدون داغ کردن و جرم گرفتن مصرف نمود .
ممکن است نشاسته کمی ترش باشد در اینصورت باید مقداری آب سرد روی نشاسته ریخت و مخلوط نمود بعد از رسوب شدن نشاسته آب آنرا خالی کرد و بعد آب منظور شده را با آن مخلوط نمود .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این دسر برای 4 تا 6 نفر کافیست

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد