مواد لازم :
گوشت گوسفند 0.5 کیلو گرم
نخود 87.5 گرم
لوبیا 87.5 گرم
ادویه 1 قاشق مرباخوری
زردچوبه 1 قاشق مرباخوری
نمک قدری
لیمو عمانی 4 عدد
پیاز 1 عدد
سیب زمینی 375 گرم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
گوشت گوسفند معمولا ماهیچه و گوشت سینه را با مقداری دنبه قطعه قطعه کرده با نخود و لوبیا و یک پیاز در دیگ آبجوش بار کنید
همینکه به اندازه کافی پخته شد ، کفهای روی آبگوشت را جمع نموده و دور بریزید
سپس مقداری زرد چوبه و نمک در آبگوشت ریخته ، سیب زمینی ها را پوست کنده در آن بریزید
برای خوش طعم کردن آبگوشت چند عدد لیمو عمانی و رب گوجه فرنگی در آبگوشت بریزید
بعد از 20 دقیقه به سر میز ببرید