دکوراسیون،تزئینات وخانه داری

دکوراسیون،تزئینات خانه داری و آشپزی

دکوراسیون،تزئینات وخانه داری

دکوراسیون،تزئینات خانه داری و آشپزی

آبگوشت گندم | آبگوشت ها

مواد لازم :   
گوشت ماهیچه گوسفندی  750 گرم
لوبیا سفید  100 گرم
نخود  100 گرم
گندم  3 قاشق سوپخوری
لیمو عمانی  5 عدد
روغن  4 قاشق سوپخوری
پیاز  3 عدد
زردچوبه  1 قاشق مرباخوری
فلفل  قدری
نمک  قدری
رب گوجه فرنگی  قدری

طرز تهیه :
مقدار 200 گرم لوبیا سفید و نخود را تمیز می کنیم و می شوئیم ، سپس گوشت را تکه تکه می سازیم و یک تا دو قاشق سوپخوری گندم پوست گرفته به آنها اضافه می کنیم ، بعد زرد چوبه را اضافه می نمائیم و بهم می زنیم ، بعد 5 تا 6 لیوان آب سرد داخل گوشت می ریزیم و می گذاریم جوش بیاید ، بعد در ظرف را محکم می بندیم و حرارت را ملایم می کنیم ، کمی که آبگوشت جوشید و نیم پز شد لیمو عمانی را تکه تکه می کنیم و هسته آنرا می گیریم و داخل آبگوشت میریزیم و می گذاریم گوشت کاملا بپزد ، در اواخر طبخ پنج تا شش عدد سیب زمینی اسلامبولی یا پشندی را پوست می کنیم و با کمی نمک فلفل داخل آبگوشت می ریزیم و می گذاریم سیب زمینی بپزد .
می توانیم تمام مواد را در ظرف بکشیم و سر میز ببریم و یا یکی دو قطعه گوشت با دو سه عدد سیب زمینی و کمی گندم با آبگوشت در ظرف بکشیم و بقیه مواد را خوب بکوبیم و گوشت کوبیده تهیه کنیم و در دیس بکشیم . بدیهی است اگر با مقدار آب تعیین شده فوق گوشت نپزد باید مقداری آب گرم بآن اضافه نمود . ممکن است یک قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی باین آبگوشت اضافه کنیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 6 نفر کافیست .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد