مواد لازم :
گوشت گوسفند 500 گرم
نخود 50 گرم
لوبیا قرمز 50 گرم
آب غوره قدری
چغندر 1 عدد
آلو قیسی قدری
برگه زرد آلو قدری
آلو بخارا قدری
گوجه برقانی قدری
طرز تهیه :
ابتدا چغندر را خرد کنید و سپس 100 گرم نخود و لوبیا را پاک کرده با نیم کیلو گوشت و کمی آب بار کنید . سپس چغندر را ریز ریز خرد نموده آنرا با 200 گرم قیسی ، برگه ی هلو و زرد آلو (و غیره) در دیگ بریزید تا بپزد .
پس از پخته شدن اگر مزه اش خیلی شیرین بود ، یک قاشق آبغوره (و یا سرکه) در آن بریزید .