دکوراسیون،تزئینات وخانه داری

دکوراسیون،تزئینات خانه داری و آشپزی

دکوراسیون،تزئینات وخانه داری

دکوراسیون،تزئینات خانه داری و آشپزی

اشکنه آلبالو | آبگوشت ها

مواد لازم :   
آلبالو  500 گرم
شکر  قدری
پیاز  3 عدد
روغن  150 گرم
شنبلیله  1 قاشق سوپخوری
تخم مرغ  4 عدد
آرد سفید  2 قاشق سوپخوری
زردچوبه  1 قاشق سوپخوری
فلفل  قدری
نمک  قدری

طرز تهیه :
پیاز را خرد کرده با روغن در حرارت ملایم سرخ میکنیم تا طلائی شود آرد و شنبلیله را در پیاز سرخ کرده کمی سرخ میکنیم در صورت مصرف زرد چوبه آنرا اضافه می نمائیم ، بعد 3 تا 4 لیوان آب داخل آن میریزیم میگذاریم مایه چند جوش بزند باندازه کافی بآن نمک و فلفل میزنیم تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم و با کمی نمک مخلوط میکنیم و کم کم در مایه اشکنه میریزیم ، مرتب بهم میزنیم تا تخم مرغها یکجا بسته نشوند بعد از 2 تا 3 جوش اشکنه را در ظرف میشکنیم .
به مقدار نیم کیلو آلبالو را هسته میگیریم در اواخر طبخ داخل اشکنه میریزیم و بعد از پخته شدن آلبالو آنرا در ظرف میکشیم ، ممکن است باین اشکنه کمی شکر بزنیم .


نظرات 1 + ارسال نظر
hamid دوشنبه 18 شهریور‌ماه سال 1387 ساعت 05:21 ب.ظ http://sunnynight.blogsky.com

سلام . خسته نباشید
کد بانو میگن شماییدا !..
خیلی خوشحال میشم با من تبادل لینک کنید .
نماز و روزه هاتون هم قبول . این اشکنه آی حال میده دم افطارررر

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد