| مواد لازم : | |
آب مرغ | 5 فنجان |
هویج | 2 عدد |
شلغم | 2 عدد |
فلفل سبز | 3 عدد |
کرفس خرد شده | 2 قاشق سوپخوری |
پیاز | 2 قاشق سوپخوری |
تره فرنگی | 1 فنجان |
کالباس | 130 گرم |
برنج | 75 گرم |
گوجه فرنگی | 2 فنجان |
فلفل | قدری |
نمک | قدری |
/td>
| طرز تهیه :برنج را میشوئیم می گذاریم با آب مرغ نیم پز شود . و بعد پیاز و هویج و شلغم و فلفل خرد شده و تره فرنگی و کرفس را اضافه می کنیم و باندازه کافی نمک می ریزیم , آنگاه ژامبون و کالباس را میریزیم و بعد از یکی دو جوش سوپ را در سوپخوری می ریزیم .
( بجای ژامبون یا کالباس می توانیم دو فنجان گوشت مرغ خرد شده پخته شده مصرف کنیم ). بدیهی است اگر با مقدار آب مرغ ذکر شده مواد فوق پخته نشد کمی آب بآن اضافه میکنیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیست
/td>