مواد لازم :
سیب زمینی 1000 گرم
تخم مرغ 3 عدد
نمک قدری
طرز تهیه :
سیب زمینی را می پزیم و پوست می کنیم و از رنده یا ماشین رد می کنیم , سرد که شد تخم مرغ ها را در سیب زمینی می شکنیم و کمی نمک میزنیم و مایه را مخلوط میکنیم , از مایه گلوله ای بر میداریم روی تخته بکلفتی لوله میکنیم و بطول دو تا سه سانتیمتر میبریم و روغن فراوان را داغ میکنیم و سیب زمینی های آماده شده را در روغن سرخ میکنیم تا طلائی شود ( باید یک ردیف بیشتر از سیب زمینی ها در روغن ریخته نشود و زیاد بهم زده نشود به همین علت باید سیب زمینی را به دفعات سرخ کرد ) .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیست