مواد لازم :
بادمجان 6 عدد
کدو 6 عدد
گوجه فرنگی 10 عدد
برنج 0.5 فنجان
نخود فرنگی 0.5 فنجان
کره 250 گرم
فلفل قدری
نمک قدری
طرز تهیه :
سرهای بادنجان و کدو را میگیریم و بصورت حلقه حلقه میبریم اما حلقه ها را از هم جدا نمیکنیم یعنی انتهای حلقه ها را از هم جدا نمی سازیم تا فرم بادنجان و کدو محفوظ بماند , چهار عدد از گوجه فرنگیها را کنار میگذاریم و بقیه را حلقه حلقه میکنیم و بین هر حلقه کدو و بادنجان یک حلقه گوجه فرنگی قرار میدهیم و کمی نمک و فلفل به ان میپاشیم , سپس بادنجان ها و کدوها را یک در میان در ظرف گرد نسوزی می چینیم و 150 گرم از کره را قطعه قطعه کرده روی بادنجان و کدوها میگذاریم و ظرف را در فر با حرارت ملایم قرار میدهیم و میگذاریم بمدت نیم ساعت تا سه ربع بماند تا کدو و بادنجان بپزد ولی زیاد له نشود بعد سه عدد از گوجه فرنگیها را از وسط نصف و داخل آنرا خالی میکنیم برنج و نخود سبز پخته شده را با کمی نمک و فلفل و پنجاه گرم کره آب شده مخلوط کرده داخل گوجه فرنگیها را با این مواد پر میکنیم گوجه فرنگی ها را در اواخر طبخ بادنجان و کدو دور ظرف میچینیم یکعدد گوجه فرنگی را حلقه حلقه کرده وسط ظرف قرار می دهیم و یکربع دیگر می گذاریم ظرف در فر بماند تا گوجه فرنگیها بپزد ولی له نشود این غذا را با همان ظرف سر میز میبریم . ممکن است 150 گرم پنیر گودا یا گوریر را رنده کنیم و روی آن بپاشیم بعد در فر قرار بدهیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیست