لوبیا را با آب گوشت نیم پز میکنیم و سیب زمینی را بدان می افزائیم , بعد سیر را میکوبیم و در روغن زیتون کمی سرخ میکنیم با ورمیشل داخل سوپ میریزیم میگذاریم همه این مواد پخته شود ولی زیاد له نشود , آنگاه رب گوجه فرنگی را در کمی آب حل میکنیم و داخل سوپ میریزیم و باندازه کافی نمک و فلفل میزنیم و زرده تخم مرغ را کم کم داخل سوپ میکنیم و بعد از یکی دو جوش سوپ را از روی آتش بر میداریم و در سوپ خوری میریزیم سپس نعناع و ترخان خرد شده را روی سوپ میپاشیم و ممکن است کمی پنیر رنده کرده هم روی سوپ بدهیم . در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیست /td>
نازنین
دوشنبه 18 شهریورماه سال 1387 ساعت 10:55 ق.ظ