مواد لازم :
تخم مرغ 3 عدد
شکر 0.25 قاشق سوپخوری
ماست ساده کم چرب 1 فنجان
جوش شیرین 1 قاشق مربا خوری
نمک 2 قاشق مربا خوری
کره 0.5 فنجان
آب 0.25 فنجان
آرد سفید 6 فنجان
روغن 0.5 لیتر
طرز تهیه :
شکر و تخم مرغ را مخلوط کرده میزنیم و کره نرم شده را هم داخل آن مینمائیم
جوش شیرین را در ماست حل نموده داخل تخم مرغ و شکر و کره مینمائیم
آب و آرد را به مایه اضافه میکنیم
این خمیر باید به مدت یک ساعت و نیم بماند
مایه ای که وسط پیروشکی میگذاریم انواع و اقسام دارد میتوانیم از تخم مرغ پخته و پنیر و جعفری استفاده کنیم . میتوانیم از گوشت چرخ شده و تخم مرغ پخته و جعفری و آبلیمو و سس گوجه فرنگی و ادویه مایه بسیار خوبی درست کرد که بسته به مایع داخل آن اسم پیراشکی هم مشخص میشود
خمیر را به چانه های خیلی کوچک در میا وریم و آنرا با دست باز میکنیم
مایه مورد نظر را در وسط آن میگذاریم
در قابلمه گودی که عمیق باشد مقدار زیادی روغن میریزیم و آنها را در روغن سرخ میکنیم
حرارت چراغ را کم میکنیم تا پیروشکی کاملا مغز پخت شود
از روغن بیرون آورده و سر میز میبریم