دکوراسیون،تزئینات وخانه داری

دکوراسیون،تزئینات خانه داری و آشپزی

دکوراسیون،تزئینات وخانه داری

دکوراسیون،تزئینات خانه داری و آشپزی

نخود پلو | پلو و چلو

مواد لازم برای 6 تا 8 نفر:
برنج=یک کیلو
نخود سبز=2 کیلو
گوشت مغز ران=750 گرم
رب گوجه فرنگی=2 قاشق سوپخوری
ادویه=یک تا دو قاشق سوپخوری
روغن=200 گرم یا یک پیمانه
پیاز سرخ کرده=2 تا 3 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
گوشت را قیمه ای خرد می نماییم و می شوییم با پیاز سرخ کرده کمی سرخ می کنیم. 2 تا 3 لیوان آب می ریزیم می گذاریم قیمه بپزد،بعد نخود را از پوست درمی آوریم در قیمه می ریزیم می گذاریم چند جوش بزند و نخود هم بپزد. رب گوجه فرنگی را با کمی نمک و فلفل و ادویه داخل آن می ریزیم می گذاریم آهسته بجوشد و جا بیفتد بطوریکه بعد از آماده شدن بیش از نصف لیوان آب نداشته باشد و برنج را آبکش می کنیم، قیمه و نخود آماده شده را لای پلو می گذاریم و مثل قیمه پلو آنرا دم می کنیم.. ممکن است این پلو را در ظرف های کوچک نسوز به تعداد نفرات تهیه کرد. در اینصورت یک شیشه کوچک ماست را با 3 عدد زرده تخم مرغ و کمی زعفران حل شده در آبجوش و 100 گرم روغن مخلوط می نماییم و ته ظرفها می ریزیم و برنج و سایر مواد را به تساوی در ظرفها می ریزیم و ظرفها را کف فری که با 350 درجه گرم کرده ایم قرار می دهیم و یک سینی در ظرفها می گذاریم و به مدت یکساعت و نیم دم می کنیم تا ته ظرفها طلایی شود و بعد آنها را در دیس گردی برمی گردانیم و فاصله بین پلوها را نخود سبز پخته شده می ریزیم.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد