دکوراسیون،تزئینات وخانه داری

دکوراسیون،تزئینات خانه داری و آشپزی

دکوراسیون،تزئینات وخانه داری

دکوراسیون،تزئینات خانه داری و آشپزی

کلم پلو شیرازی | غذاهای گوشتی

مواد لازم جهت پلو:
برنج = 6 پیمانه یا 1 کیلو
کلم خرد شده =1 کیلو
سبزی (شوید، تره، ترخان، ریحان) خرد شده =نیم کیلو
پیاز  = 2عدد
روغن، نمک، فلفل و آبلیمو  =به اندازه کافی
مواد لازم جهت کوفته ریزه:
گوشت چرخ کرده =300 گرم
آرد نخود چی =4 قاشق غذا خوری
پیاز =1عدد
روغن، نمک، فلفل و زرد چوبه=به اندازه کافی
طرز تهیه:
برنج را با مقداری نمک چند ساعت قبل خیس می کنیم، کلم ها را پوست کنده و به صورت خلال خرد و با  نمک و فلفل و زرد چوبه سرخ می کنیم و در حین سرخ شدن  دو قاشق آبلیمو به آن اضافه می کنیم.
سبزی را پس از اینکه تمیز کردیم شسته و خوب خرد می کنیم
برنج را با نصف قاشق مربا خوری زرد چوبه می جوشانیم،آبکش می کنیم، سبزی و کلم سرخ شده را در صافی با برنج مخلوط می کنیم و در قابلمه می ریزیم و دم می کنیم.
طرز تهیه کوفته ریزه:
پیاز را روی گوشت چرخ کرده رنده می کنیم. آرد نخودچی، نمک،فلفل و زرد چوبه را اضافه می  کنیم و خوب ورز می دهیم.و آنها را به صورت کوفته ریزه در می آوریم و سرخ می کنیم.. پیاز را هم خرد و سرخ می کنیم.
کوفته ها را وسط پلو می گذاریم تا همراه پلو دم بکشد.وقتی پلو دم کشید آن را در دیس می کشیم و با پیاز سرخ شده تزیین می کنیم.
نکته1:برای اینکه پیاز سرخ شده ترد و خوش رنگ شود پیاز را که خرد می کنیم مقداری نمک به آن می زنیم، بعد سرخ می کنیم.
نکته2:می توانیم از کلم سر(قمری) یا کلم برگ استفاده کنیم.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد