دکوراسیون،تزئینات وخانه داری

دکوراسیون،تزئینات خانه داری و آشپزی

دکوراسیون،تزئینات وخانه داری

دکوراسیون،تزئینات خانه داری و آشپزی

دلمه با نان لواش (دست پیچ ) | دلمه و کوکو

مواد لازم :‌
 گوشت چرخ کرده :‌ نیم کیلو گرم
 جعفری وترخان :‌2 پیمانه
 گردو : 2 قاشق غذا خوری
 زرشک : 2 قاشق غذا خوری
 پیاز :‌یک عدد
 گوجه فرنگی متوسط : 2 عدد
 روغن ،‌نمک ، فلفل ونان لواش :‌به اندازه کافی
 طرز تهیه :
 سبزی ها را پاک وخرد می کنیم ،‌مغز گردو رامی کوبیم ، زرشک را پاک کرده ومی‌شوییم.
 در یک ظرف مقداری روغن ریخته ،‌گوشت وپیاز خرد شده را روی آن می ریزیم ،‌بعد            سبزیها  ،‌مغز گردو ،زرشک ، نمک ، فلفل وگوجه فرنگی خرد شده را به همراه دواستکان آب به آن اضافه می کنیم وبا حرارت ملایم می گذاریم پخته وآب آن تمام وسرخ شود .
دور نان های لواش را در می آوریم وبه شکل چهار گوش یا مستطیل می بریم . دروسط هر تکه نان مقداری از مایه گوشت رامی گذاریم بعد نان رامثل بغچه یا به شکل دلمه یا به شکل لوله در می آوریم .
ظرف مخصوص فر را چرب کرده ودلمه ها را داخل آن می چینیم وبا حرارت ملایم می‌گذاریم نان ها سرخ شود . یا می توانیم دلمه ها را دانه دانه روی حرارت ملایم در ماهی‌تابه سرخ کنیم .
وقتی دلمه ها سرخ شد در دیسی یک برگ کاهوی شسته شده می گذاریم ودلمه ها را    روی آن می چینیم .
می توانیم برای تزئین کمی زعفران حل کرده وبه شکل خال خال روی دلمه ها بگذاریم ویا با سبزیجات آن را تزئین می کنیم .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد