دکوراسیون،تزئینات وخانه داری

دکوراسیون،تزئینات خانه داری و آشپزی

دکوراسیون،تزئینات وخانه داری

دکوراسیون،تزئینات خانه داری و آشپزی

دلمه برگ مو | دلمه و کوکو

مواد لازم:(برای 4 نفر)
1-برگ مو تازه 300 گرم
2-گوشت گوساله 400گرم
3-سبزی دلمه(جعفری،گشنیز،شوید،نعنا،مرزه،پیازچه و ریحان)
4-ماست 3 لیوان
5-لپه یا باقلا سبز 150 گرم
6-پیاز 3 عدد متوسط
7-برنج 3 پیمانه
8-نمک ،فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
9-روغن به مقدار لازم
طرز تهیه:
1-برنج را پس از شستشو،با ماست میخیسانیم،به این ترتیب که ماست را با چنگال زده و با یک لیوان آب مخلوط میکنیم و روی برنج میریزیم،می گذاریم 2 ساعت بماند.
2-پیازها را خرد کرده و تفت می دهیم، و سپس گوشت را که به فرم ریز خرد کرده ایم به آن افزوده و به تفت ادامه می دهیم.
3-نمک و فلفل و زردچوبه را به مخلوط می افزاییم.
4-بعد از سرد شدن،این مخلوط را به برنج و ماست اضافه می کنیم.
5-لپه یا باقلا را هم می پزیم و پس از سرد شدن به بقیه مواد می افزاییم.
6-در آخر هم سبزیها را که شسته و خرد کرده ایم به مواد می افزاییم.
7-مواد حاصل را در برگ مو می پیچیم،به این ترتیب که هر برگ را به سمت پشت آن قرار داده و حدود 2 قاشق از مواد را در آن می ریزیم و بعد می پیچیم.
8-بعد از پیچیدن تمام برگ موها،کف قابلمه ای را برگ مو یا برگ کاهو قرار می دهیم،و دلمه ها را در آن می چینیم.
در نهایت می گذاریم تا دلمه ها ما نند پلو دم بکشند(حدود 2 ساعت)
بعد از پخت می توانیم مقداری کره آب کرده روی دلمه ها ریخته و در ظرف مورد نظر بچینیم

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد