مواد لازم برای کیک :
آب سرد 1 پیمانه
آرد 1/2-2 پیمانه
نمک 1/8 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق سوپخوری
پودر کاکائو 3 قاشق سوپخوری
وانیل شکری 1/4 قاشق چایخوری
تخم مرغ 4 عدد
کره یا روغن نباتی 3/4 پیمانه
شکر 2 پیمانه
طرز تهیه :
فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت روشن نمائید . کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا سفید رنگ شود . زرده و سفیدة تخم مرغ را از هم جدا نموده وزرده های تخم مرغ و وانیل شکری را به تدریج داخل نموده و مرتب با همزن برقی بزنید تاکاملاً یکدست شود . پودر کاکائو , بیکینگ پودر , نمک و آرد را با هم مخلوط نموده به مایه بالا اضافه نموده و اب سرد را به تدریج به مواد بالا اضافه نمائید . سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا شکل همزن روی آن محو نشود و کاملاً فرم بگیرد . سپس سفیده های تخم مرغ را به مواد فوق الذکر اضافه موده وبا قاشق چوبی یا لیسک به حالت دورانی و آرام مخلوط کنید.
مواد را در قالب گرد 25 سانتی متری که قبلاً با کاغذ روغنی ته آن را پوشانده روی کاغذ را با روغن مایع چرب کرده اید بریزید . سپس کیک را از قالب خارج نموده روی پنجره فلزی قرار داده تا سرد شود . سپس کیک را از وسط برش داده وسط کیک و روی کیک را با سس شکلات بپوشانید و مطابق تصویر تزئین کنید