دکوراسیون،تزئینات وخانه داری

دکوراسیون،تزئینات خانه داری و آشپزی

دکوراسیون،تزئینات وخانه داری

دکوراسیون،تزئینات خانه داری و آشپزی

نان لواش میترا | نان

مواد لازم  :

تقویت کننده آرد    1/2  قاشق چایخوری
آرد      1/2- 5 پیمانه الی 6 پیمانه
نمک       1قاشق چایخوری
شیر ولرم     2 پیمانه
پودرخمیر ترش      1قاشق چایخوری
روغن مایع        1/2  پیمانه
آب گرم       1/2 پیمانه

طرز تهیه  :

پودر خمیر ترش و نمک رادر یک دوم پیمانه آب ولرم حل کرده درمحلی می گذاریم تا خمیر پف کند ، شیر رابه آن اضافه نموده سپس مایه آماده رابه یک دوم پیمانه آرد و تقویت کننده آرد اضافه کنید و مخلوط نمایید ، پس از آن روغن مایع و آرد را اضافه کنید ورز دهید تا خمیرنرم و لطیفی بدست آید . اگر خمیر بدست چسبید آرد مازاد اضافه کنید تا چسبندگی از بین برود . روی خمیر کمی آرد پاشیده ، رویش را با پارچه پوشانده در محل نسبتاً گرمی می گذاریم ، یک تا دو ساعت بماند وقتی خمیر دو برابر شد، خمیر را دوباره ورز داده تکه های کوچکی به اندازه یک گردو برداشته گلوله کرده روی گلوله ها را با پارچه پوشانده تا خشک نشود . سپس خمیر را بصورت لواش بازکرده ، سینی فر را روی اجاق گاز قرار داده ، داغ که شد لواش نان را روی آن قرار داده پس از اینکه یک طرف آن پخته شد ، برگردانیده طرف آن را می پزیم .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد