مواد لازم :
برنج 200 گرم
شیر هموژنیزه 2 لیتر
گلاب 0.5 فنجان
خامه 150 گرم
طرز تهیه :
برای اینکه شیر برنج خوشمزه تر شود ممکن است 150 گرم خامه مصرف کنیم .
برنج را بدقت تمیز میکنیم و خوب می شوئیم ، ممکن است برنج را با مقداری آب دو ساعت خیس کنیم تا زودتر بپزد ، بعد برنج را خالی می نمائیم و برنج را با دولیوان آب میگذاریم کمی بپزد و نرم شود بعد شیر را اضافه و حرارت را ملایم میکنیم تا شیر برنج آهسته بجوشد و کاملا پخته و غلیظ شود بعد گلاب را اضافه میکنیم و بعد از دو تا سه جوش در صورت مصرف خامه آنرا در شیر برنج می ریزیم و بلافاصله از روی آتش برمیداریم و در ظرفهای یک نفره یا دیس می کشیم و با شکر یا شیره یا انواع مربا مصرف میکنیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این دسر برای 4 تا 6 نفر کافیست