مواد لازم :
آرد سفید 1.5 فنجان
آب 2 فنجان
شکر 1.5 فنجان
آب لیموترش 1 قاشق سوپخوری
هل 1 قاشق سوپخوری
گلاب 1 قاشق سوپخوری
عسل 1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
رودستار یا نوعی مایه خمیر خشک را با کمی آب گرم مخلوط میکنیم و میگذاریم بماند تا کاملا حل شود بعد داخل 1.5 پیمانه آب میریزیم و آرد را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا کاملا مخلوط شود بعد در حدود نیمساعت در جای کمی گرم میگذاریم بماند بعد ، روغن مایع فراوان را داغ میکنیم و بعد مایه را در قیف مخصوص ریخته خطوطی دایره وار بطوریکه بکدیگر را قطع کند در روغن داغ شده می پذیم . (در صورتیکه زولبیا خوب پف نکرد جوش شیرین را با مایه مخلوط میکنیم ) به همین طریق زولبیا را آماده میکنیم و دو طرف آنرا سرخ نموده بلافاصله در شربت زولبیا که از مخلوط جوشیده شده و غلیظ شده شکر ، آبلیمو ، هل ، گلاب ، یک فنجان آب و عسل است میاندازیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این دسر برای 4 تا 6 نفر کافیست