مواد لازم :
آرد سفید 1000 گرم
شکر 750 گرم
روغن 750 گرم
زعفران 2.3 گرم
آب 4 فنجان
گلاب 0.5 فنجان
طرز تهیه :
روغن را در ظرفی که بهتر است بادیه مانند باشد میریزیم روی آتش می گذاریم تا داغ شود بعد آرد را میریزیم و حرارت را ملایم میکنیم و مرتب بهم میزنیم تا آرد کاملا سرخ شود و رنگ آن برگردد ( نکته مهم برای خوب شدن حلوا سرخ شدن آرد است یعنی باید آرد بحدی سرخ شود که رنگ آن خرمائی و عطر آن بلند شود در غیر اینصورت حلوا خوب روغن نمی اندازد و خوش طعم نمی شود ) و سپس شکر را با آب مخلوط میکنیم و می جوشانیم تا شکر آب شود , آنگاه گلاب و زعفران سائیده را در شربت میریزیم و آرد سرخ شده را زمین می گذاریم و شربت را داخل آرد میریزیم و خوب بهم میزنیم تا شربت کاملا جذب حلوا بشود و حلوا روغن بیاندازد ، در صورتیکه مایه کمی شل بود یکی دو دقیقه حلوا را روی آتش می گذاریم ( بعد از ریختن شربت حلوا را نباید زیاد روی آتش گذاشت زیرا شربت آن می سوزد و حلوا زیاد خشک و سفت می شود ) بعد حلوا را در دیس می کشیم و کمی خلال پسته و بادام روی آن می پاشیم . باید لارد سرخ شده کمی سرد شود و شربت را با آن مخلوط کرد .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این دسر برای 4 تا 6 نفر کافیست