مواد لازم :
جو پوست گرفته 0.5 کیلو
برنج 250 گرم
کشک 750 گرم
تره فرنگی 750 گرم
جعفری ساطوری شده قدری
پیاز قدری
لبو 1 کیلو
طرز تهیه :
اول جو را بار کرده پس از یکساعت ، برنج و سبزی را بریزید و بگذارید روی آتش ملایم پخته شود ،
سپس پیاز را حلقه حلقه نموده آنرا با نمک و فلفل و زرد چوبه کمی علیحده سرخ نموده در آش بریزید همینکه آش خوب پخته شد ، کشک سائیده را بر آن افزوده دیگ را بر زمین بگذارید
بعد لبوی پخته را بقطعات ریز بریده بهمراه نعناع داغ روی آش بریزید.